Kommunikation

Gode forsikringer til gode priser kan kun lade sig gøre, når omkostningerne kan holdes nede.
Derfor har vi ændret praksis på 3 områder

1. Forsikringsbetingelser og forsikringsaftaler (policer) 

Policen sendes kun til den person, som er forsikringstager. Du får ikke automatisk forsikringsbetingelser tilsendt sammen med policen. Du finder nemlig alle forsikringsbetingelser her på hjemmesiden, og kan nemt downloade dem. 
 
Næsten alle nye policer fremsendes digitalt, hvis du er tilmeldt til e-Boks eller bruger Min Side. Alle forsikringstagere bør tilmelde sig digital post - de fleste er i forvejen tilknyttet e-Boks eller Borger.dk

2. Tilmeld dig på e-Boks / Min Side  - så undgås ekstra porto- og gebyrudgifter

Når du tilmelder dig e-Boks / Min Side, gør du administrationen mere effektiv og billig. Alle i husstanden som vi skriver til, bør tilmelde sig personligt - det kræver stat og kommuner også, at vi alle gør.
Fordelen for dig er også, at du altid kan finde og læse dine forsikringsdokumenter, som er gemt der.

3. E-mail

Oplys altid din egen e-mail ved tilmelding til e-Boks / Min Side. Så får du en mail, når der er post fra os. Hvis vi også får registreret din e-mail hos os selv, kan vi skrive til dig direkte, når vi behøver det. Har du givet tilladelse til at vi må sende mails om nyheder hos os, får du hurtigere info om nye bedre dækninger.

Hvis du skifter til ny email eller får nyt tlf.nr. vil vi gerne have besked om det,
så vi kan ajourføre dine data og sikre dig den bedste service.

Forsikringsbetingelser

Betingelserne findes her på hjemmesiden under Forsikringer, Faktaark og Forsikringsbetingelser. Du kan på din police kan du se, hvilke forsikringsbetingelser der gælder.

Kan du ikke finde eller downloade betingelser fra hjemmesiden, så kontakt straks Kundeservice og bed os sende dem. Indtil videre bliver der ikke opkrævet gebyr for dette.

e-Boks  og  Min Side

Brugen af disse styrker sikkerheden, når du som forsikringstager modtager forsikringsaftaler og vigtige meddelelser fra os. Samtidig sparer vi på udgifter til porto og print, og du kan altid finde dine dokumenter. Er du forsikringstager eller betaler, skal du selv oprette dig i e-Boks / Min Side for at få aftaler og information fra os på denne sikre måde.

Stat og kommuner bruger fra efteråret 2014 e-Boks i kommunikationen med alle borgere. Derfor har vi valgt også at bruge e-Boks, så du ikke skal bruge forskellige systemer, men kan samle alt et sted. Er du forsikret, men endnu ikke tilmeldt digitalt, så gør det i dag. 
Du kan tilmelde dig direkte via e-Boks.

De fleste nye aftaledokumenter/policer sendes direkte til den forsikringstager, som er tilmeldt personligt i e-Boks eller på Min Side, og modtageren får en mail om det i den oplyste mailbox. 

> Læs mere om e-Boks        
> Læs mere om Min Side

E-mail

Når du tilmelder dig digital post, skal du oplyse din e-mail. På den måde sikrer du dig, at nye forsikringsaftaler, som du får tilsendt, kan fortrydes inden for 14 dages-fristen. Det hjælper dig også med at gøre andre vigtige meddelelser synlige, så du får læst dem, inden det er for sent. Sørg for at din e-mail bliver brugt så ofte, at den ikke lukkes ned.

Du er altid meget velkommen til at sende en e-mail til os, på tjm@tryg.dk, hvis du har spørgsmål. Du kan også bruge vores kontaktformular.

Sørg altid for, at din mail/kontaktformular til os indeholder oplysninger nok til at vi kan finde dig i vores systemer, fx. et policenummer, tlf-nr. eller din fulde adresse. Men skriv aldrig et cpr.nr i en mail, som ikke er krypteret. Vi svarer ofte tilbage via e-mail, medmindre svaret indeholder følsomme personoplysninger. I så fald ringer vi i stedet til dig, når vi har dit mobilnummer, eller sender dig en specielt krypteret mail.

Spar tid - brug din personlige rådgiver

Du finder navn og kontakt-info på din forsikringstillidsmand på din seneste forsikringsoversigt eller forsikringsaftale (police).

Som kunde har du din egen forsikringstillidsmand som rådgiver. Ønsker du et nyt tilbud eller en gennemgang af dine forsikringer, skal du henvende dig til din forsikringstillidsmand.  De fleste af dem har telefontid sen eftermiddag eller tidlig aften. Du kan også skrive direkte til ham/hende via vores kontaktformular.