Når du køber (eller leaser) ny bil...

Forhandleren er flink til at love, at "det hele går automatisk, når vores kunder køber ny bil", men det er sjældent, at forsikringsselskabet får alle nødvendige oplysninger fra forhandleren, og så kommer der ikke nogen police til kunden.

Miniguide

Vi har derfor lavet en let og overskuelig guide.
- uanset om du køber bilen privat, via en forhandler eller skal lease en bil.

  1. Sørg for, at bilen bliver indregistreret hos SKAT (motorkontoret) med korrekte ejer/brugerforhold noteret. Når du skal oplyse selskab, vil Tjenestemændenes Forsikring ikke stå på listen. Du skal derfor oplyse Tryg som selskab. Yngste faste bruger er vigtig at få registreret. Er bilen leaset, er det vigtigt, at leasingselskabet KUN står som ejer, og at bruger er privatpersonen (dig + evt. familie).

  2. Ring til os ca. 1 uge efter indregistreringen for at sikre, at vi har modtaget besked om den nye bil. Vær forberedt på spørgsmål om specifik bilmodel, og aflæs den præcise kilometerstand (hvor meget bilen har kørt), INDEN du ringer. Du vil også blive spurgt til dit kørselsbehov* samt hvilke dækninger, du ønsker at tegne, fx kasko og glasforsikring.

  3. Efter kontakt med os vil du modtage en police. Tjek, at oplysningerne er korrekte og som aftalt, inden du sætter policen i din forsikringsmappe. Ring til os med det samme på 70 33 28 28, hvis du har spørgsmål.

* Kørselsbehov: Det antal kilometer, du forventer at køre på et år.

Ny www_sidespejl