Sammen skaber vi tryghed

Tryghed handler om din sikkerhed, sundhed og økonomi. Det handler både om, at du selv er i stand til at handle, og at der er nogen, der træder til og hjælper, hvis uheldet sker. Det er omdrejningspunktet for arbejdet i Tjenestemændenes Forsikring, Tryg, TryghedsGruppen og TrygFonden.

I Trygfamilien arbejder vi hver dag - hver på vores måde - for at skabe mere tryghed i Danmark. Tjenestemændenes Forsikring arbejder sammen med Tryg, og som forsikringskunde hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen. Medlemskabert er uden forpligtelser for dig.

Tjenestemændenes Forsikring

Tjenestemændenes Forsikring samarbejder med Tryg og er dermed en del af Tryg-familien. Vi har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder. Med gode dækninger, lave priser og personlig service oplever kunderne, at de får ekstra værdi for pengene.Vi arbejder hver dag på at give den bedste rådgivning og service til vores kunder.

TryghedsGruppen

Tryghedsgruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. Vi skaber værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger. Vi er demokratisk ledet af 70 medlemsvalgte kunder i Tryg og Tjenestemændenes Forsikring.

TrygFonden

I TrygFonden arbejder vi for, at alle i Danmark kan tage ansvar for egen og andres tryghed. Vi støtter hvert år hundredevis af projekter over hele landet inden for områderne sikkerhed, sundhed og trivsel. TrygFonden arbejder uafhængigt med et almennyttigt formål.