Prisen afhænger af risikoen

Hos os er der flere risikofaktorer, der er med til at bestemme prisen på en bilforsikring. Fx den risiko som selve bilen og føreren repræsenterer, bilens anvendelse, og hvor mange kilometer du kører om året. Derfor er det vigtigt, at bilen er indregistreret med den rigtige faste bruger. Når du opretter forsikringen, skal du altid oplyse, hvor meget du kører pr. år. Du skal altså have aflæst bilens aktuelle km-stand, før du kontakter os. Hvis dit køremønster senere ændrer sig, er det vigtigt, at du oplyser os om det.

For at få bilforsikring hos TJM Forsikring skal du som minimum have et af følgende produkter: Indbo-, Ulykkes- eller Husforsikring. Bemærk, at vi på meget dyre biler stiller krav om GPS-tyverisikring.

 • Elitebilist når du er 30 år
  Du bliver automatisk elitebilist, hvis du er fyldt 30 år, når du køber forsikringen - uanset om du er erfaren billist eller ej. Du må blot ikke have haft skader inden for de seneste 3 år.

 • 0,- kr. i selvrisiko på ansvarsskader
  Kommer du fx til at åbne din bildør ind i en anden bil, dækker vi ansvarsskaden, hvis du har Delkasko eller Kasko.

 • Helt enkelt - ingen trin
  Det er slut med at rykke op og ned på en trinskala. Din pris beregnes på baggrund af din alder og din erfaring - og prisen stiger ikke som følge af en skade eller to.

 • Fleksibelt - Udvid forsikringen efter dine behov
  Du kan tilpasse forsikringen med de tilvalg, der giver værdi for dig.

  • Parkeringsskade - dækker de skader, vi oftest oplever på parkeringspladser. 
   Fx når andre smækker deres bildør ind i vores, og ikke efterlader en seddel.

  • Ung bag rattet - dækker, hvis du låner din bil ud til børnene. Med denne dækning slipper du for en ekstra selvrisiko ved skade. Samtidig kan dine børn optjene erfaring til, når de selv får bil.
   Vejledning: Brugerforhold på bilforsikringen 

 

Godt at vide:

  
> Når du køber (eller leaser) ny bil
Sådan sikrer du, at du får din forsikringsaftale hurtigt.

> Skal du lease en bil?
Læs om hvordan din forsikring dækker i forbindelse med leasing.