Forsikring når du er studerende

Studerendes budget er ofte stramt, og forsikring er måske ikke det første, du tænker på. Men er uheldet først ude, kan konsekvenserne af ikke at være forsikret blive uoverskuelige. Forsikring er en god investering. Det handler først og fremmest om, at dine fremtidsplaner ikke bliver ødelagt af hændelser, som du ikke selv er herre over.

Forsikring til dit behov

Hos os kan du få en god og prisbillig forsikringsdækning, som kan tilpasses netop dine behov:

  • Den nødvendige: En Indboforsikring, som kun omfatter brand, ansvar, retshjælp og psykologisk krisehjælp - så er du dækket i de situationer, som kan blive katastrofale både økonomisk og menneskeligt.

  • Den udvidede: Indboforsikring, som også dækker ved fx tyveri, og som derfor er lidt dyrere.

Plus Fordele

Med vores Indboforsikring får du desuden lejlighed til at benytte dig af forskellige attraktive Plus Fordele

Andre forsikringer, du særligt bær overveje, er Ulykkes-, Bil- og Rejseforsikring. Husk, at hvis du har bil, er Ansvarsforsikring lovpligtig.

Fordel betalingen

Husk, at du har mulighed for at fordele betalingen over året - det koster ikke ekstra.

Din lokale forsikringstillidsmand klarer det praktiske

Vi har over 80 forsikringstillidsmænd over hele landet - også én tæt på dig. Tag en snak med din lokale forsikringstillidsmand og få et uforpligtende tilbud. Forsikringstillidsmanden klarer også det praktiske, hvis du vælger at blive forsikret hos os. Du kan også finde din forsikringstillidsmand her, eller du kan kontakte hovedkontoret på 70 33 28 28 - så formidler vi kontakten.