Hundeforsikring

Din hund fortjener den bedste behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade. Dyrlægeregninger løber let op i tusinder af kroner. Med en hundeforsikring sikrer du, at økonomien ikke stå i vejen for, at din hund kan få den rigtige hjælp.

Fordele ved Hundeforsikringen

Hundeansvarsforsikring med ekstra tryghed
Vi dækker både det lovpligtige hundeansvar og skader på hundetrænere, instruktører, figuranter og konkurrencedommere. Ekstra tryghed med i pakken: dækker også personskade på dine egne børn under 14 år, på din hundepasser og på medhjælp i dit hjem fx au pair.

Sygeforsikring for enhver pengepung - og for alle aldre
Slip bekymringerne for de dyre dyrlægeregninger. Hos Tjenestemændenes Forsikring har vi ingen aldersgrænse for køb af sygeforsikringen, du betaler bare lidt mere for ældre hunde. Du sammensætter selv dine dækninger og beholder forsikringen hele hundens liv.

Hvem passer din hund, hvis du kommer på hospitalet?
Med ekstradækningen Pasning får du erstattet udgifter til pasning af din hund på dyrepension eller privat, hvis du, din ægtefælle eller dit barn under 18 år bliver indlagt. Vi giver også tilskud til transport til og fra pasningsstedet. Så kan du koncentrere dig om at blive rask.

Opgradér din hunds sygeforsikring
Kiropraktor, massage, svømmetræning, tandbehandlinger, receptmedicin, dækning i udlandet...?
Alt efter dine ønsker og behov kan du supplere Sygdom og Ulykke med en eller flere ekstradækninger. Det betyder færre dyrlægeregninger til dig og endnu mere tryghed til din hund

Læs om alle dækningerne.
Læs spørgsmål og svar om Hundeforsikring