Katteforsikring

Din kat fortjener den bedste behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade. Dyrlægeregninger løber let op i tusinder af kroner. Med en katteforsikring sikrer du, at økonomien ikke stå i vejen for, at din kat kan få den rigtige hjælp.

Fordele ved Katteforsikringen 

Stamtavle eller ej - alle katte er velkomne hos Tjenestemændenes Forsikring 
Kun ca. 3% af landets katte er omfattet af en sygeforsikring. Og katte kan som regel ikke blive lige så godt forsikret som hunde. Sådan er det ikke i Tjenestemændenes Forsikring. Hos os kan din kat få alle de gode dækninger, uanset alder og race. Du sammensætter selv dine dækninger og beholder forsikringen hele kattens liv.  
 
Sygeforsikring for enhver pengepung - og for alle aldre
Skift bekymringerne for de dyre dyrlægeregninger ud med en katteforsikring, der ikke har nogen aldersgrænse og som er til at betale. Fx koster sygeforsikringen til en almindelig huskat mellem 0 og 12 år fra kun ca. 60 kr. om måneden, afhængigt af kattens alder og bopæl. 

Opgradér din kats sygeforsikring
Receptmedicin, tandbehandlinger, kiropraktor, massage, fysioterapi, smertebehandling af slidgigt med guldimplantat…?
Alt efter dine ønsker og behov kan du supplere Sygdom og Ulykke med en eller flere ekstradækninger. Det betyder færre dyrlægeregninger til dig og endnu mere tryghed til din kat. 

Hvem passer din kat, hvis du kommer på hospitalet?
Med ekstradækningen Pasning får erstattet udgifter til pasning af din kat på dyrepension eller privat, hvis du, din ægtefælle eller dit barn under 18 år bliver indlagt. Vi giver også tilskud til transport til og fra pasningsstedet. Så kan du koncentrere dig om at blive rask.

Læs mere om de enkelte dækninger
Dækninger for katteforsikring