Gode råd til skiferien

Skiferie er skønt - med snedækkede bakker og følelsen af naturen, den friske luft, spændingen og farten er det en oplevelse, mange danskere årligt giver sig selv.

Med en rejseforsikring er du sikret hjælp på din rejse, hvis uheldet skulle være ude. Vores rejseforsikring dækker fx følgende:

  • Hjemtransport ved tilskadekomst eller sygdom

  • To personer kan rejse ud til dig, hvis du bliver alvorligt syg

  • En ny rejse, hvis du bliver indlagt på hospital mere end halvdelen af ferien
    Bemærk, at du skal have tilvalgt Ski-tillæg på din rejseforsikring

  • Hvis din bagage er forsinket mere end 5 timer, kan du få kontant tilskud pr. døgn

  • Ekstra udgifter til anden bolig, hvis ferieboligen ikke kan bruges pga. skade på denne

  • Erstatningsansvar for skade på lejet feriebolig

Med vores rejseforsikring er du sikret hurtig og kompetent hjælp, selvom du ikke er i Danmark. Både hvad angår lægehjælp og transport til nærmeste sygehus og hjem til Danmark. Rejseforsikring kan udvides med afbestillingsforsikring, som dækker hvis du bliver nødt til at aflyse skirejsen på grund af sygdom.

Læs mere om rejseforsikring

Ansvar - også på ski

Hos TJM Forsikring er det din Indboforsikring, der dækker privatansvar. Når du har denne forsikring, undgår du selv at skulle betale store erstatningssummer, hvis du fx skulle støde sammen med en anden skiløber, der derved kommer til skade.

Ulykkesforsikringen er et godt supplement

En ulykkesforsikring giver erstatning, hvis du fx kommer slemt til skade og får et varigt mén på minimum 5%. Når du har dækningen "Behandlingsudgifter", kan du også få betaling til genoptræning hos en fysioterapeut eller kiropraktor.

Læs mere om ulykkesforsikring

Alle kan falde på rumpen, når landskabet er dækket af sne. Her kan du læse rigtig gode råd til skiløb. Bl.a. hvorfor det er vigtigt at holde pauser undervejs, og at I får indstillet jeres skibindinger korrekt.

Kør-selv-ferie?

Hvis I planlægger at pakke bilen og selv køre på skiferie, skal I være opmærksom på, om I har vejhjælp til turen. En kaskoforsikring dækker vejhjælp i udlandet, men ældre biler er ofte kun har ansvarsforsikring, og i det tilfælde vil vi anbefale Udvidet Vejhjælp.
 
Læs mere om vejhjælp