Plus Fordele

Plus Fordele er for dig som har din Indboforsikring hos os. Nogle af fordelene får du automatisk - andre skal du vælge til.

De fire nye fordele er: Tryg ID, Tryg i Livet, Tryg Backup og Tryg Boligalarm.

Tryg ID

Med Tryg ID får du hjælp, hvis du har mistanke om, at dine personlige oplysninger bliver misbrugt. Vi hjælper dig med at undersøge mistanken – viser det sig, at der forgår misbrug, hjælper vi dig med at få det stoppet.
Læs mere om Tryg ID

Tryg i Livet 

Med din Indboforsikring har du adgang til psykologisk krisehjælp, men vi ønsker også at hjælpe dig med at tage en eventuel krise i opløbet. Derfor tilbyder vi dig adgang til Tryg i Livet. Tryg i Livet er en hotline, hvor du uden beregning kan ringe og få hjælp ved problemer fx skilsmisse, stress eller sygdom.
Læs mere om Tryg i Livet

Tryg Backup

I dag er familiealbummet og familiens historie rykket fra reolhylden til computeren. Her ligger billederne sammen med en mængde andre vigtige filer. Alligevel er det kun de færreste som tager regelmæssigt backup af deres pc. Med Tryg Backup kan du automatisk, nemt og billigt tage løbende backup af dine uvurderlige billeder og andre filer. Tryg Backup koster 25 kr. pr. måned for to licenser og ubegrænset backup.
Læs mere om Tryg Backup

Tryg Boligalarm

Vi tilbyder dig en Tryg Boligalarm i samarbejde med Falck. Udover indbrud giver alarmløsningen også mulighed for at forbygge andre skader fx vand – og brandskader. Du betaler ikke for installationen men en lav månedlig abonnementspris.
Læs mere Tryg Boligalarm