Tryg Backup

Tryg Backup sikrer dine vigtigste billeder og filer

I dag er familiealbummet og familiens historie rykket fra reolhylden til computeren. Her ligger billederne sammen med en mængde andre vigtige filer. Alligevel er det kun de færreste som tager regelmæssigt backup af deres pc.

Indboforsikringen dækker din computer, hvis den bliver stjålet eller beskadiget, men dine billeder, videoer og andre uerstattelige ting kan forsikringen ikke give dig tilbage.

I samarbejde med Keepit tilbyder vi dig og din husstand Tryg Backup. Tryg Backup er online backup af dine vigtige filer, billeder af brylluppet, rejserne og fra da børnene var små – ja backup af hele dit liv. Så du stadig har alle dine minder, hvis uheldet skulle være ude.

Tryg Backup giver tryghed 

- Tryg Backup sikrer dine uvurderlige billeder og dokumenter
- Sørger for automatisk og løbende backup – du behøver ikke selv at huske på at få det gjort
- Backup foregår online, så du er sikret i tilfælde af brand, vandskade eller tyveri
- Tryg backup er nemt at installere og nemt at anvende
- Sikker online backup via krypteringsnøgle

Sådan fungerer Tryg Backup

Tryg Backup installeres vha. et program. Programmet ligger på pc’en og sikrer, at der løbende og automatisk tages backup. Dataene overføres fra pc’en via internettet til et datacenter. For at sikre, at ingen andre kan få adgang til de krypterede filer anvendes en krypteringsnøgle. 
 

Hvem kan købe Tryg Backup og hvad er prisen? 

Har du din Indboforsikring hos Tjenestemændenes Forsikring har du mulighed for at købe Tryg Backup. Med Tryg Backup får du adgang til ubegrænset backup af 4 enheder (4 licenser), heraf 2 mobile (tablet eller smartphone) til kun kr. 300 kr. pr. år. Du betaler for et år af gangen.
 
Når du køber Tryg Backup indgår du en aftale direkte med Keepit om leveringen af Tryg Backup. Vi varetager alene formidling af kontakt mellem dig og KeepIt.

Sådan får du Tryg Backup

Med få klik har du sikret dine billeder og andre vigtige filer:
• Registrer dig som kunde 
• Download Tryg Backup og begynd online backup af dine filer
Registrer dig her
Betingelser for Tryg Backup/Keepit

Ofte stillede spørgsmål

Brugervejledninger 

Her kan du få vejledninge til installation mv.:
Quick Guide pc og Mac
Quick Guide til iPhone
Quick Guide til Android