Tryg Boligalarm giver tryghed i boligen

 
I samarbejde med Falck tilbyder vi Tryg Boligalarm til en særdeles fordelagtig pris til dig, som har Indboforsikring hos Tjenestemændenes Forsikring. Tryg Boligalarm består foruden indbrudssikring også af muligheden for at forebygge vand- og brandskader. Vi har gjort det nemt og overskueligt. Du skal fx ikke bekymre dig om antal rumfølere. Du betaler ikke for installationen (her kan være flere tusind kr. at spare), men kun en lav, månedlig abonnementspris, som er afhængig af din boligs størrelse.

I skemaet kan du se prisen for netop din bolig: 

Billede: Tryg Boligalarm skema

Med eller uden fri vagtudrykning

 
Der er altid tilknyttet en vagtaftale til din tyverialarm. Du kan vælge mellem vagtaftalen Vagt i regning, hvor du selv betaler 750,- kr., hver gang vagten rykker ud eller vagtaftalen Fri vagt, hvor alle udrykninger er inkluderet i prisen.

Billede: Tryg Boligalarm indhold  
 

Tilvalgsmuligheder med Tryg Boligalarm

 
- Vandsensor - placeres på gulvet og reagerer øjeblikkeligt, hvis gulvet bliver vådt
- Røgsensor - placeres gerne centralt i boligen
- Fotosensor - fanger automatisk tyven på billeder, når alarmen går i gang

Bestil Tryg Boligalarm

 
Du kan bestille Tryg Boligalarm på 2 måder:
- Udfyld Falcks formular - eller
- ring til Falck på 7025 9191

Når alarmløsningen er tilsluttet, får vi automatisk besked og nedsætter prisen på din Indboforsikring. Du modtager også en ny police.

Få svar på dine spørgsmål om Tryg Boligalarm

NB: Denne fordel udløber den 31. juli 2017. Det betyder, at du efter denne dato ikke længere kan købe Tryg Boligalarm. Hvis du allerede har købt en Tryg Boligalarm, fortsætter dit abonnement og supporten af løsningen som hidtil.