Har du skader efter stormflod?

Stormrådet har d. 30/10-2017 afgjort, at der var stormflod i visse dele af landet, da vandstanden i de danske farvande steg til et meget højt niveau den 29.-30. oktober 2017 efter stormen Ingolf.

Stormrådets afgørelse betyder, at skaderamte i de udpegede områder har mulighed for at søge om erstatning for skader på bygninger eller løsøre, der er opstået som følge af de oversvømmelser, som stormflodet har medført.

Læs Stormrådets pressemeddelse

Det er ikke din egen forsikring hos os, der dækker skaderne efter stormflod. Men som dit forsikringsselskab behandler og opgør vi din skade på vegne af Stormrådet, som dækker skader på hus og indbo, der er forårsaget af stormfloden. Det er Stormrådets regler og betingelser, der gælder, og ikke de betingelser, der er på din hus- eller indboforsikring.

Er din bil, campingvogn eller båd blevet skadet, og har du en kaskoforsikring, er det derimod dit forsikringsselskab, der dækker skaderne.

Har du haft skader som følge af stormfloden, skal du ringe til os på 70 33 28 28, så aftaler vi det nærmere forløb. Forsøg at begrænse skaden, så godt du kan, fx ved at flytte beskadigede genstande. Husk at tage billeder af skader og ødelagte ting, og smid ikke de ødelagte ting ud før du har talt med os.

Se filmen fra Stormrådet, hvis du vil videre mere om Stormflodsordningen.
Filmen beskriver kort og klart, hvad Stormflodsordningen betyder for dig.

Film om Stormflodsordningen
Stormrådets hjemmeside