For partnere

Som jeres samarbejdspartner kan vi bidrage til at gøre din organisation attraktiv for medlemmerne ved at tilbyde gode forsikringer til attraktive priser. Tilbuddet gælder ikke hvem som helst - for at blive kunde hos os, skal man være medlem af én af de organisationer, vi samarbejder med.

Har din organisation en samarbejdsaftale med os, kan du gøre din organisations medlemmer opmærksomme på muligheden for at blive kunde ved at benytte de tilbud, du kan se herunder:

Bestil salgsmateriale

Du kan bestille profilbrochurer, plakater, interessekort, faktaark og anden oplysning om Tjenestemændenes Forsikring ved at skrive til os på tjm-marketing@tryg.dk - så sender vi materialet til din organisation. Del det ud, læg det frem eller hæng det op på arbejdspladserne og i organisationens lokaler, så medlemmerne kan læse mere om os.

Book en forsikringstillidsmand

Vidste du, at din organisation har tilknyttet sin egen forsikringstillidsmand? Forsikringstillidsmanden kommer gerne ud på arbejdspladserne eller til organisationerne og fortæller om vores forsikringer og de fordele, man har som kunde i Tjenestemændenes Forsikring. Hvis du vil booke din organisations forsikringstillidsmand til et medlemsmøde eller -arrangement, er du velkommen til at skrive til tjm-marketing@tryg.dk.

Få en annonce eller artikel til jeres fagblad

Kunne I tænke jer en annonce eller en artikel til jeres fagblad? Vi sætter gerne en annonce op eller skriver en artikel - enten specifikt om ét eller flere af vores produkter eller mere generelt om mulighederne som kunde i Tjenestemændenes Forsikring. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at skrive til tjm-marketing@tryg.dk - så kontakter vi dig, så vi kan aftale nærmere.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender løbende elektroniske nyhedsbreve, hvor vi fortæller om nye initiativer, udvikling af vores forsikringsprodukter, kampagner og andet, som kan have interesse for vores kunder. Nyhedsbrevet giver dig mulighed for hele tiden at holde dig orienteret om, hvad der sker i dit forsikringsselskab.

For at tilmelde dig nyhedsbrevet, skal du være kunde hos os. Læs mere her

Du kan læse nyhedsbrevet her på hjemmesiden.