Bred uddannelse med mange muligheder

Det var en annonce på Facebook, der fik Camilla til at søge om at komme med på et elevseminar hos Tryg, som TJM er en del af.
 - Jobmulighederne er gode med en forsikringsuddannelse, så da jeg så annoncen, tænkte jeg, at det skulle være dét.
Og sådan blev det - Camilla blev optaget, og efter seminaret fik hun tilbudt en elevplads hos TJM.

På turnus i virksomheden

 
- Jeg startede i Kundeservice. Som elev får man nogle ”faddere” i afdelingen, der lærer én op helt fra bunden, og man bliver hurtigt en del af teamet og får ansvar for ”rigtige opgaver”. Jeg har også siddet i Skadeafdelingen, og lige nu er jeg tre måneder ude i Tryg - i afdelingen for svindelsager, fortæller Camilla og tilføjer:
- Det er fedt, at jeg på den måde kommer rundt og ser forskellige sider af virksomheden - det giver en bred faglig viden.

Både teori og praksis


Elevuddannelsen veksler mellem skole og arbejdet hos TJM. Blandingen af teori og praksis passer Camilla perfekt.
- En del af det, jeg lærer på skolen, kan jeg bruge med det samme, når jeg er tilbage på arbejdet. Vi er to elever, der er startet samtidig, og vi sparrer rigtig godt, både om det daglige arbejde og om skoleopgaverne.

Lidt som en familie

 
- I TJM kender alle hinanden, og der bliver gjort meget for, at her skal være rart at være. I Skadeafdelingen flytter vi fx rundt og sidder sammen med forskellige kolleger hver dag. Først var jeg lidt skeptisk, men det fungerer fint. I forhold til de store steder er vi lidt som en familie her - jeg ser også flere af mine kolleger efter arbejdstid. Og flekstiden gør det nemt at få plads til min fitnesstræning i hverdagen.

Meningsfuldt og afvekslende

 
- Den flade struktur betyder, at der bliver lyttet, hvis man får god idé. Så man kan selv være med til at præge arbejdet, siger Camilla, og konkluderer:
- Mit job er meningsfuldt og afvekslende. Jeg er i kontakt med mange mennesker hver dag, både på telefon og mail. Alle har jo brug for forsikringer, og der er ikke to dage, der er ens.