Billede: quotesIkke typen, der giver op

Mennesker, udfordringer og problemløsninger giver den perfekte jobcocktail.

Da Martin søgte nyt job, betød værdierne i Tjenestemændenes Forsikring/Tryg-koncernen meget. "De harmonerer godt med mine egne, og så er de grundlæggende forudsætninger på plads," fortæller Martin.

Overraskende positivt arbejdsmiljø

- Min tidligere erfaring som sikkerhedskonsulent giver mig en naturlig interesse for netop arbejdsmiljø. Her overraskede Tjenestemændenes Forsikring mig positivt for hensyn til møbler, hæve-/sænkeborde, ergonomiske stole, lyse og venlige lokaler, var allerede taget. Og medarbejderne var også blevet involveret.

Der arbejdes også med det psykiske arbejdsmiljø. Her vil jeg fremhæve det store fokus på sygefravær, for der arbejdes på at finde årsager frem for blot at konstatere.

Central beliggenhed

- Selv om jeg bor i Korsør, har jeg nemt ved at komme på arbejde. De små 10 minutters gang til/fra Valby station giver lidt motion og togturen klares på en time.

Ingen klikedannelse

- Jeg er også positivt overrasket over kollegerne. I modsætning til andre arbejdspladser har jeg ikke oplevet egentlig klikedannelse, hos os. Vi samarbejder, og overalt møder man stor hjælpsomhed og lydhøre ledere.

Gode udviklingsmuligheder

- Jeg har en høj grad af medindflydelse på eget arbejde. Jeg synes, at jeg har gode udviklingsmuligheder, hvor der sættes ind på de områder, hvor jeg er svag, og mine stærke sider bliver udnyttet, fx i diverse projekter.

Jobbet som kundebetjener giver mig overordnet glæden ved at kunne hjælpe mennesker. At der hele tiden er nye ting, som skal undersøges, skræmmer mig ikke, for jeg er ikke typen, der giver op, afslutter Martin.


Se ledige job

Billede: citat-Martin