Billede: quotesVariation skader ikke

Fra skadebehandling på forskellige sprog til forskellig slags skadebehandling

At Tjenestemændenes Forsikring er en mindre organisation med ca. 50 ansatte på hovedkontoret er en af årsagerne til, at Regitze søgte jobbet som skadebehandler.

- Tidligere har jeg arbejdet på større arbejdspladser. Det gør ofte jobbet meget smalt, fordi der er mange forskellige specialistafdelinger. I vores skadeafdeling behandles alle skader, hvilket giver mig arbejdsopgaver inden for flere områder, fortæller Regitze.

Godt med mangfoldighed

- Jeg er glad for det gode miks af forskelligheder blandt kolleger, fx hvad angår køn og alder. I tidligere job har jeg oplevet meget stor overvægt af kvinder, og det kunne godt blive lidt for meget af det gode.

Professionel indstilling

- Jeg synes også, at vi er professionelle. Det vil sige, at vi ikke taler dårligt om en anden kollega over for kunderne og er loyale over for arbejdspladsen. I min afdeling er alle meget bevidste om, at vi repræsenterer virksomheden. Det er tydeligt at mærke, at der gøres en dyd ud af at gøre et godt stykke arbejde, og det forstærker arbejdsmoralen og motivationen.

God central fysisk placering

- At kontoret ligger i Valby tæt på station og anden offentlig transport tæller også på plussiden. Det samme gør vores goder som the/kaffe, hæve-/sænkeborde med to skærme, kantine, bordtennis og frugt.

Hjælpsomme kolleger

- Det er altid rart med gode kolleger, og i mit job har jeg oplevet en stor grad af hjælpsomhed. Der er en god ånd, hvor man hjælper, hvor man kan. Jeg kender til nogle dele af forsikring fra tidligere job, og den viden kan jeg dele med andre. Omvendt får jeg gode råd, der hvor jeg er ny.

Eneste afsavn, hvis jeg skal finde et, er at jeg tidligere udnyttede mine sprogkundskaber aktivt i skadebehandlingen, i dag foregår alt på dansk. Men det opvejes til gengæld af de mange forskellige arbejdsopgaver, og variation skader jo ikke, slutter Regitze.


Se ledige job

Billede: citat-Regitze