Billede: quotesVi skal løfte i flok, så kører det godt

Som skadebehandler har man store frihedsgrader, men selvfølgelig under kontrollerede forhold.

Fortiden som soldat og politimand fornægter sig ikke hos Rune, der er meget glad for sit job som skadebehandler. Fællesskab, stort personligt og kollektivt ansvar og det at kunne gøre en forskel, passer mig godt, forklarer han.

Kort fra bund til top


- Tjenestemændenes Forsikring har en god størrelse, hvor der ikke er langt fra bund til top. Det gør det muligt at handle hurtigt og giver plads til åbenhed for forslag og udviklingsønsker. Fx er det rart at have en udviklingsplan, hvor der løbende bliver sat mål for hvad jeg skal lære, bl.a. på Forsikringsakademiet. Jeg har en lydhør leder, som både støtter og sætter mål.

Skal være beredt på lidt af hvert

 

- Selve jobbet giver adgang til at behandle forskellige slags sager, i modsætning til job i større forsikringsselskaber. Det er spændende, at man skal vide en masse om mange områder. Hos os skal man kunne behandle de fleste typer sager. Det kræver god indsigt og evnen til hurtigt at kunne omstille sig til en ny situation

Friskt arbejdsmiljø

 
- Vi er et ungt miljø med friske kolleger. Vi mødes også på tværs af afdelingerne ved sociale begivenheder, også uden for arbejdstid. Lige som der er både bordfodbold og bordtennis på kontoret.

Plads til fleksibilitet – og det forpligter

 
- Som skadebehandler har jeg mulighed for flekstid. Nogen har også hjemmearbejdsplads. Det ønsker jeg ikke, for netop det fysiske sammenhold i afdelingen tiltaler mig, og når jeg er hjemme, vil jeg ikke have arbejdsredskaber stående.

I vores afdeling er vi hjælpsomme og generelt er alle meget positive og motiverede. Det kører - og når vi løfter i flok – kører det godt, pointerer Rune.

Se ledige job

Billede: citat-Rune