Coronavirus – Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker
TJM Børneforsikring
Sommerkonkurrence

Vind en tur i Tivoli til en værdi af 2.500 kr.

Bestil et uforpligtende tilbud på vores attraktive børneforsikring og vær med i konkurrencen om en sommeroplevelse for hele familien. Vi trækker 2 vindere blandt alle, der har bestilt et tilbud inden 15. august 2020.

Vidste du, at hvert 5. barn i Danmark ikke er forsikret?
 

Før var børn automatisk forsikrede, hvis de kom til skade i sfo’en eller skolen. Det er de ikke længere. Det betyder, at du selv skal sørge for en ulykkesforsikring til dit barn. Vi sætter i år fokus på børneforsikringerne, så flere børn er forsikret, når de starter i skole og institution igen.

Hvornår skal man købe en børneforsikring?

Børneforsikringer handler ikke om barnets alder. Du kan forsikre dit barn lige fra fødslen. Hos os kan du faktisk få børneforsikringen gratis i barnets første leveår. På den måde er du sikker på, at dit barn er forsikret, når det starter i vuggestue eller dagpleje.

Bestil tilbud nu og deltag i sommerkonkurrencen

Vi synes, det er vigtigt, at dine børn er forsikrede. Bestil et uforpligtende tilbud nu, så deltager du samtidigt i konkurrencen om et gavekort til en valgfri forlystelse med dine børn.

Bestil tilbuddet her

Vilkår for sommerkonkurrence

Lodtrækningen er tilfældig blandt alle dem, der har bestilt et tilbud på en ny børneforsikring i TJM Forsikring inden d. 15. august 2020. Ansatte i TJM Forsikring kan ikke deltage. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Vinderne får direkte besked. Vinderne kan selv vælge en forlystelsespark og modtager et gavekort på 2.500 kr. Der bliver udloddet 2 x gavekort på 2.500 kr.

Sommerkonkurrence 2020 - børneforsikring

Vind en sommeroplevelse for hele familien

Få et uforpligtende tilbud på vores børneforsikring og deltag i konkurrencen om en sommeroplevelse for hele familien i én af Danmarks forlystelsesparker - fx Tivoli, Givskud Zoo eller Fårup Sommerland - du vælger selv!

Deltag i konkurrencen

3 gode forsikringer i én

Med børneforsikring hos TJM Forsikring er dit barn sikret døgnet rundt. Vi har samlet forsikringerne, så I får 3 forsikringer i én pakke:

  • Ulykkesforsikring - dækker fx hvis dit barn kommer til skade under sport.

  • Sygdomsforsikring - dækker, hvis dit barn bliver ramt af alvorlig sygdom.

  • Sundhedsforsikring - giver adgang til hurtig hjælp på privathospital eller privatklinik.

Med børneforsikringen er I altså solidt dækket døgnet rundt. Så skal I ikke bekymre jer, når sommeraktiviteterne starter, og der skal klatres, svømmes, cykles og alt det andet, som sommerferien kan byde på.