Rejseforsikring dækker afbestilling af rejser til Bali og Japan

Vulkanen Mount Agung på Bali er gået i udbrud, og den internationale lufthavn er lukket pga. askeskyen. Samtidig er der store oversvømmelser i Japan.

 Læs mere
Cross
Bilforsikring

Hjulskift

Foto Hjulskifte

Bestil tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk online. Har du Udvidet Tryg Vejhjælp, er de to årlige hjulskift gratis.

Når temperaturen i foråret stiger til over 7 varmegrader, er det tid til sommerdæk – og når temperaturen igen falder til under 7 grader i efteråret, er det tid til vinterdæk.

Hjulskift – bestil tid her

Bestil hjulskift online  

Har du Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du bestille dine hjulskift online. Denne service tilbyder vi i samarbejde med Tryg, og derfor bliver du linket over på Trygs hjemmeside.

Bestil hjulskift online 

Bestil hjulskift i skadeafdelingen 

Har du Udvidet Tryg Vejhjælp, kan du også vælge at bestille hjulskift i vores skadeafdeling – ring på 70 33 28 28, og vælg ’Tryg Vejhjælp’. 

Skadeafdelingen henviser direkte til det værksted, hvor hjulskiftet kan foregå. Fx et værksted i nærheden af dit hjem eller dit arbejde. Værkstedet ringer til dig for at aftale tid.  Betalingen for hjulskiftet klarer vi direkte med værkstedet.

Bestil Tryghedstjek–et servicetjek af din bil

Med Udvidet Tryg Vejhjælp har du også ret til et årligt ’tryghedstjek’ af din bil. Her får du fx hjælp til at skifte pære, påfyldning af sprinklervæske og olie. Når du bestiller dit hjulskift, kan du samtidig bestille servicetjekket. 

Vi anbefaler, at du bestiller dit servicetjek, når du I foråret bestiller hjulskift til sommerdæk. Om vinteren kan vi nemlig have længere ventetid på servicetjek.

Bestil tid til servicetjek på 70 33 28 28, og vælg ’Tryg Vejhjælp’.