Aktuelt

Skal du rejse til Filippinerne eller USA en af de nærmeste dage?

Foto: Orkan i USA

Er du i de berørte områder eller skal du rejse dertil inden for de nærmeste dage? Læs her om situationen, og hvad den betyder for din rejse.

Afbestilling og evakuering af rejser til Filippinerne

Super tyfonen Mangkhut har ramt Filipinerne og berører Cagayan og Isabela provinserne. Det berørte område er mandag blevet udvidet til også at omfatte Hong Kongg og det sydlige Kina, herunder - men ikke begrænset til - Yangjiang, Maoming, Yulin, Guigang og Nanning.

Vi opfordrer vores kunder, der enten er i de berørte områder, eller skal rejse dertil indenfor den nærmeste tid, til at kontakte deres rejseoperatør og orientere sig via medier. Hvis I allerede er i de berørte områder, så følg de lokale myndigheders anvisninger.

Vi dækker evakuering, og vi dækker afbestilling af rejse til de ovenfornævnte områder, begge dele til og med mandag d. 1. oktober 2018.

Afbestilling og evakuering af rejser til USA

Orkanen Florence har ramt USAs østkyst. I staterne North Caroline, South Caroline, Maryland, Virginia, og i Washinton er der erklæret undtagelsestilstand og i South Caroline er der fx beordret tvungen evakuering af 1 million indbyggere.

Vi opfordrer vores kunder der enten er i de berørte områder, eller skal rejse dertil indenfor den nærmeste tid, til at kontakte deres rejseoperatør og orientere sig via medier. Hvis I allerede er i de berørte områder, så følg de lokale myndigheders anvisninger.

Vi dækker evakuering når de lokale myndigheder i de ovenfor nævnte områder har beordret evakuering og vi dækker afbestilling af rejse til de ovenfor nævnte områder i USA, begge dele til og med mandag d. 1. oktober 2018.

Akut hjælp

Har du brug for akut hjælp, kan du altid kontakte Tryg Alarm, som er vores døgnåbne alarmcentral. Tlf. +45 44 68 82 00.