medlem af djf får billige forsikringer i TJM forsikring
Medlemsfordel

Attraktive forsikringer til medlemmerne i Dansk Jernebaneforbund

Takket være dit medlemskab af DJF kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Egen personlig rådgiver
Som kunde hos os får du tilknyttet en forsikringstillidsmand som er din personlige rådgiver og kan besvare alle dine spørgsmål om forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Et langt og stolt samarbejde

For over 80 år siden blev TJM Forsikring  startet af driftige jernbanefolk, der ønskede gode og billige forsikringer. Lige siden har TJM Forsikring bygget på et stærkt og godt samarbejde med de ansatte i Dansk Jernbaneforbund.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om TJM Forsikring her.

Ferieboliger

Se hvilke ferieboliger, du som kunde i TJM Forsikring har adgang til gennem dit fagforbund:

Book ferieboliger

Forsikringstilbud til voksne børn

Gør dine voksne børn en tjeneste

Har du eller din ægtefælle/samlever udeboende voksne børn? Når du selv er kunde, kan jeres voksne børn, der ikke længere bor hjemme, også få adgang til solide forsikringer på samme attraktive vilkår i TJM Forsikring. Du kan sende et link med det gode tilbud til dine voksne børn.

Se hvordan her

Dit arbejde kan give dig adgang til TJM Forsikring

Mange af vores kunder arbejder som Togfører, Lokofører, Lokomotivfører, Metrosteward, Stationsbetjent, S-banefører, Letbanefører, Banepersonale, Elektropersonale og Togrevisor. Arbejder du i en af de nævnte stillinger, kan du blive en del af en lukket klub, der har meget til fælles, bl.a. adgangen til forsikringer på særligt fordelagtige vilkår. Gennem et medlemsskab i Dansk Jernbaneforbund, får du adgang til TJM Forsikring.

Er du ikke medlem i Dansk Jernbaneforbund endnu?

Bliv medlem her

Lån & Spar Bank - en anden god medlemsfordel til dig

Som medlem af Dansk Jernbaneforbund kan du også bliver kunde i Lån & Spar Bank på særlig favorable vilkår.

Læs mere om Lån & Spar

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek