Fordele i TJM
Bonus 2023

Et medlemskab med bonus

TryghedsGruppen udbetaler bonus igen i år for 8. år i træk.

Når du har dine forsikringer hos os, er du medlem af TryghedsGruppen. Det betyder, at du hvert år har mulighed for at få udbetalt bonus.

Bonus i 2023

TryghedsGruppen har den 16. marts 2023 besluttet at udbetale bonus til deres medlemmer, svarende til 6% af det beløb, kunderne i alt betalte for deres forsikringer (ekskl. afgifter mv.) hos TJM Forsikring i 2022.

Hvornår får jeg bonus?

Bonus bliver udbetalt d. 10. oktober 2023 på din NemKonto. Hvis du er berettiget til bonus for 2022, vil du i maj kunne se beløbet på Min side. Alle kunder, der er berettiget til bonus, får direkte besked fra TryghedsGruppen på mail.

Se beløbet på Min side

Du kan se beløbet på din bonus på Min side i maj.
Log ind på Min side og se under fanen 'Mine fordele'.

Så meget får du i bonus

Samlet årlig prisBonus hvis 6 % (før skat)
1.250 kr.75 kr.
4.000 kr.240 kr.
6.667 kr.400 kr.
13.333 kr.800 kr.
20.000 kr.1.200 kr.
33.333 kr.2.000 kr.

Spørgsmål og svar om bonus

Hvem er TryghedsGruppen?

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg, som vi samarbejder med. Det er også TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden og deres arbejde for at skabe mere tryghed for alle i Danmark.

Hvornår får jeg bonus?

Bonus bliver udbetalt d. 10. oktober 2023. Hvis du er berettiget til bonus for 2022, vil du i maj kunne se beløbet på Min side. Alle kunder, der er berettiget til bonus, får direkte besked fra TryghedsGruppen senere på året.

Hvem får bonus?

Du er som kunde i TJM Forsikring medlem af TryghedsGruppen og får bonus, hvis du opfylder bonusforudsætningerne. For at få bonus i 2023 skal du have:

  • været medlem (kunde hos TJM Forsikring) både den 31. december 2022 og den 16. marts 2023 og
  • haft forsikringer i TJM Forsikring for mindst 1.250 kr. (ekskl. afgifter) i 2022, fordi der er en minimumsgrænse for udbetaling på 75 kr. før skat.

Herudover skal du have fast bopæl eller hjemsted i Danmark.

 

Hvordan er bonusbeløbet beregnet?

Bonusbeløbet er beregnet på baggrund af det, du i alt betalte for dine forsikringer (ekskl. afgifter mv.) for år 2022. Er du fx ny kunde eller har købt en ny forsikring den 1. juli (det forgangne år), vil din bonus blive beregnet ud fra det beløb, du har betalt for dine forsikringer for de seks måneder.

Find flere svar om bonus på tryghed.dk

Er bonus skattepligtig?

Ja, din bonus er skattepligtig.

Hvordan beskattes bonus?

Medlemsbonus beskattes som personlig indkomst.

TryghedsGruppen og SKAT har gennem en årrække været uenige om, hvorvidt medlemsbonus kunne beskattes som aktieindkomst. Højesteret har i januar 2023 fastslået, at medlemsbonussen skal beskattes som personlig indkomst, sådan som det er sket siden første bonusudbetaling i 2016. Læs mere om sagen på TryghedsGruppens hjemmeside tryghed.dk .

 

Kan man få bonus, selvom man har haft skader?

Ja, bonus er ikke påvirket af, hvorvidt du har haft skader.

Kan man fratrække sin bonus på sine forsikringer?

Nej, det er ikke muligt at fratrække bonus fra prisen på dine forsikringer hos os.

Her kan du få mere at vide

Besøg TryghedsGruppens hjemmeside, og find svar på flere spørgsmål om bonus.