Er du ramt af rejserestriktioner i forbindelse med den aktuelle corona-situation? 

 Læs mere
familie hygger sig fordi de har tjm forsikring
Om os

Kort om TJM Forsikring

Lidt mere forsikring end hos de andre

TJM Forsikring bygger på et gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. Faktisk har vi eksisteret i mere end 80 år. Vi blev startet af driftige jernbanefolk, der ville sikre sig billige og gode forsikringer. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde i TJM Forsikring, men vores grundlag er stadig et samarbejde med en lang række faglige organisationer.

For at blive kunde hos os, skal du være medlem af en faglig organisation, som vi samarbejder med, eller du skal være voksent barn af et medlem, som er kunde. Du bliver en del af en lukket kundekreds, hvor vi ikke bruger kræfter på at erobre nye markeder. Derfor er vores omkostninger til salg og administration næsten det halve af andre selskabers, og det betyder i sidste ende attraktive priser til dig.

Se den fulde liste over hvem, der kan blive kunde i TJM Forsikring, her.

I dag servicerer TJM Forsikring over 100.000 kunder fra hovedkontoret i Valby, hvor 80 medarbejdere administrerer forsikringsaftaler, behandler skader og udvikler nye tiltag på forsikringsområdet. Og rundt om i hele landet betjener 80 forsikringstillidsmænd vores kunder i forbindelse med køb af forsikringer og med råd og vejledning.

Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har igennem flere år ligget helt i top på det danske forsikringsmarked, målt på kundernes tilfredshed. Det er vigtigt for os, for vi lever af, at vores kunder anbefaler os til deres kolleger og familie – og det gør de kun, når de oplever, at de bliver rådgivet godt og er dækket som forventet. Når de ser, at vi er der for dem, når skaden er sket, og de bliver mødt med omsorg og handling.

Vi dækker alle dine forsikringsbehov

Vores forsikringer er blandt markedets mest moderne, med attraktive dækninger, og vi udvikler hele tiden nye tilbud, der skaber tryghed i din hverdag. Din forsikring skal passe til dit liv, derfor er vores forsikringer fleksible, så du kan vælge præcis de dækninger, du har brug for – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Som kunde i TJM forsikring tilbyder vi dig desuden et attraktivt fordelsprogram med adgang til professionel hjælp inden for en bred vifte af områder, der kan give dig tryghed og overblik.

Personlig service eller selvbetjening – du vælger selv

Som kunde hos os får du – som noget helt unikt i forsikringsbranchen - din egen lokale forsikringstillidsmand, der står til rådighed, både når du skal købe forsikringer, og når du har brug for gode råd undervejs. Vi vil naturligvis gerne sælge forsikringer – men ikke flere end dem, du har brug for. Din forsikringstillidsmand kan hjælpe dig med at sikre, at lige præcis dine behov bliver dækket.

Hvis du foretrækker at betjene dig selv online, er det også muligt på en lang række områder. Fx kan du hurtigt anmelde en skade eller ændre på dækninger og forsikringsbeløb.

Vi er en del af en stærk familie

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Vores solide bagland betyder økonomisk sikkerhed. Som kunde er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed mulighed for en årlig bonus, og du er med til at støtte TrygFondens arbejde for sikkerhed, sundhed og trivsel for alle danskere – uden at det koster dig ekstra.

På grund af vores helt særlige organisation har TJM Forsikring ingen aktionærer, der skal tilgodeses. Vores overskud leveres tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor de bruges til gavn for medlemmerne.

Brochure: Forsikringer hos TJM Forsikring