Bedst i test - hus
Forsikring

Husforsikring
- billigst og Bedst i Test

Vores husforsikring er kåret som Bedst i Test 2022 af Forbrugerrådet Tænk. Husforsikringen dækker dit hus hele vejen rundt ved skader efter brand, storm, regn, tyveri eller hærværk. Husforsikringen dækker også andre bygninger på din grund, fx udhus, garage, carport, udendørs spabad eller terrasseoverdækning.

Beregn pris

Vores husforsikring er Bedst i Test

Vi er utrolig stolte af, at vi for andet år i træk er kåret som Bedst i Test på husforsikring af Forbrugerrådet Tænk.

Forbrugerrådet Tænk har gennemtestet i alt 15 forsikringsselskabers husforsikringer ud fra ti fiktive kunder i forskellige aldre, med forskellige typer af huse beliggende forskellige steder i Danmark. De har bl.a. testet husforsikringerne på pris, selvrisiko, dækninger og kundetilfredshed.

Heraf er TJM Forsikrings husforsikring blevet bedømt som Bedst i Test. Forbrugerrådet Tænk begrunder det med, at vi i TJM Forsikring kan tilbyde markedets billigste husforsikring og med en god dækning.

TJM Forsikring er billigst i testen, og har samtidig en god dækning og får derfor Bedst i Test

- Forbrugerrådet Tænk

Kan du spare penge?

Beregn pris på husforsikring her

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Uanset hvilken pakke, du vælger, får du en solid husforsikring, der dækker både hus og have.

Basis pakke

Udvidet pakke

Super pakke

Hvad dækker en husforsikring?

Vores husforsikringen er blandt de bedste på markedet, med solide dækninger til en attraktiv pris. Derfor er vores husforsikring også kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Forsikringen dækker dit hus efter brand, skybrud og glas og sanitet. Og så kan du tilvælge de dækninger, du ønsker.

Når du køber husforsikring hos os, skal du vælge den pakke, der passer bedst til dig.

Basispakken

Basispakken er til dig, der vil have en solid grunddækning. Med basisdækningen er du dækket hvis du får en skade efter bl.a. brand, direkte lynnedslag og el-skader. Forsikringen dækker også skader ved fx storm og skybrud, tyveri og utætheder i skjulte rørinstallationer i huset eller i kloakrøret ud til vejen. Herudover dækker husforsikringen også glas og sanitet, fx ved ridser eller brud.

Den udvidede pakke

Med den udvidede pakke får du en bredere dækning, hvis du får skader på huset. Du er dækket med alt fra basispakken, og herudover også ved insekt- og svampeangreb, råd i træ og hvis der trænger vand ind og kan gøre skade på dit hus, fx gennem væggen eller op gennem gulvet.

Superpakken

Superpakken dækker alt fra den udvidede pakke og mere til. Den er derfor til dig, der ønsker at være dækket hele vejen rundt. Med superpakken er du dækket ved fx hærværk, funktionsfejl på hårde hvidevarer, skader lavet af skadedyr og hjælp til at begrænse en akut skade som fx at få fjernet hvepsebo eller fældet et akut beskadiget træ, der kan vælte ned i dit hus.

Hvad koster en husforsikring?

Det afhænger af, hvilken dækning du ønsker. Vælg din pakke ovenfor og beregn din pris.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Husservice - vinduespudsning

Få en ekstra service til dig og dit hus

Vi gør det nemmere at være husejer. Med Husservice kan du passe ekstra godt på dit hus. Vinduespudsninger, tjek af hus, tagrenderens og fjernelse af hvepsebo er de fede ting, du får med husservice.

Læs mere om Husservice

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.