Forsikring

Bilforsikring

Bilforsikringen giver dig en solid dækning, så du trygt kan sætte dig bag rattet. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker ved skader på andre personer, deres ting og køretøjer. 

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser på nye forsikringer.

Beregn din pris

 

Bilforsikring (foto)

Dine fordele i bilforsikringen

Elitebilist som 25-årig

Er du fyldt 25 år, får du automatisk den billigste bilforsikring.
Førerforsikring er med i basisforsikringen
Vi anbefaler altid førerforsikring, så du er sikret, hvis du kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.
0 kr. i selvrisiko på ansvarsskader
Kommer du for eksempel til at åbne din bildør ind i en anden bil, betaler vi for hele skaden, hvis du har Kasko eller Delkasko.

Dækningsbeskrivelser

Ansvar 

Bilforsikringen indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer. 

Kasko

Dækker tab og skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand.  Kaskoforsikringen er frivillig, men vi anbefaler den altid for at undgå uforudsete værkstedsudgifter. 

Delkasko

Har du ikke brug for en fuld kaskoforsikring, kan du vælge Delkasko. Den dækker, hvis din bil bliver totalskadet, stjålet eller fundet med skader efter tyveri. 

Førerforsikring 

Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret. Fx en soloulykke, hvor bilen havner i autoværnet. 

Friskade og Glas

Undgå at betale selvrisiko, hvis skaden skyldes brand, tyveri, seriehærværk, nedstyrtende genstande, skader efter mår, mus og rotter i bilens motorrum, eller interiør og påkørsel af store dyr som fx råvildt, hund eller ræv. Du skal heller ikke betale selvrisiko ved glasskader, hvis glasskaden kan repareres samt for tyveri af nummerplade.

Parkeringsskade

Undgå at betale selvrisiko, når din bil holder lovligt parkeret, og en anden bilist laver buler eller andre parkeringsskader i din bil uden at efterlade kontaktoplysninger.  

Tryg Vejhjælp 

Få hjælp på stedet ved motorstop og uheld, når din bil ikke kan køre eller skal bugseres på værksted. Du får en lånebil, hvis du vælger et værksted tilknyttet Tryg Vejhjælp, mens din egen bil bliver repareret. 

Udvidet Tryg Vejhjælp 

Samme hjælp ved motorstop og uheld som i Tryg Vejhjælp, men med ekstra fordele. Herunder to årlige hjulskift, vejhjælp i Europa og et årligt tjek af bilen på et Tryg Vejhjælp-værksted. 

Ung bag rattet

Undgå at betale den ekstra selvrisiko, når du låner bilen ud til dine børn og børnebørn, og der sker en skade. Du skal kun betale den selvrisiko, du selv har valgt. Med Ung bag rattet optjener dine børn op til 3 års ’erfaring’ i TJM, som de kan bruge til at få en lavere pris på deres første bilforsikring i TJM. 

Leasing

Leasingforsikringen består af to dele: 1. En afleveringsforsikring. Dækker de skader, du skal betale for ved aflevering. 2. En førsteydelsesforsikring. Så beholder du din førstegangsydelse, hvis din bil bliver stjålet eller totalskadet. Du kan kun købe leasingforsikringen sammen med en kaskoforsikring. 

Ekstraudstyr

Ekstraudstyr og tilbehør – det vil sige udstyr, der er ud over standard for bilen og kun kan bruges til den forsikrede bil – er dækket op til 30.000 kr. Du har mulighed for at forhøje denne sum.

Lånebil Ekstra 

Få en lånebil i op til 35 dage, hvis du må undvære din egen bil på grund af tyveri, røveri, totalskade af bilen eller en forsikringsskade på bilen lige før en bestilt bilferie. 

Værdiforringelse 

Får din bil en større skade, kan det betyde, at den har mistet værdi, når du sælger den. Med denne dækning får du udbetalt et beløb for værdiforringelsen. 

*Særligt omkring Bilforsikring hos TJM

For at kunne købe en bilforsikring hos os, skal du samtidig eller i forvejen have enten indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos TJM.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.