digital kunde

Få forsikringspapirer og nyheder digitalt

Bliv digital kunde,
og få dine forsikringspapirer hurtigt og sikkert 

Vi sender altid forsikringsaftaler (policer) til den person, der er forsikringstager. Hvis du er tilmeldt  til e-Boks eller bruger Min Side, får du næsten alle nye forsikringsaftaler og anden information fra os digitalt.  

 

Hvis du endnu ikke er digital kunde, vil vi gerne opfordre vi dig til at tilmelde dig på Min side/e-Boks. For dig er det en fordel, at du altid nemt kan finde dine forsikringspapirer igen, og det gør vores administrationen sikrere, billigere og mere effektiv. Det er vigtigt, at alle i din husstand, som vi skriver til – dvs. alle, der står som forsikringstager eller betaler - tilmelder sig personligt. 

 

Tilmeld dig Min side

Tilmeld dig e-Boks

 

Forsikringsbetingelser 

Vi sender ikke forsikringsbetingelser sammen med forsikringsaftalerne. Du kan finde og downloade alle forsikringsbetingelser her på hjemmesiden. På din forsikringsaftale kan du se, hvilke betingelser, der gælder. Har du problemer med at finde eller downloade betingelserne, så ring til Kundeservice på 70 33 28 28 - vi kan hjælpe dig.  
 

E-mail  

Når du tilmelder dig Min side og/eller e-Boks, skal du altid oplyse din egen e-mail. Så får du besked, når der er post fra os. På den måde sikrer du dig, at nye forsikringsaftaler, som du får tilsendt, kan fortrydes inden for 14 dages-fristen. Har du oplyst os din e-mail og givet tilladelse til, at vi må sende dig nyheder, får du information om nye tiltag, nye forsikringer og gode råd om forebyggelse. Du kan du gøre på Min side

 

Hvis du får ny e-mail eller tlf.nr., beder vi dig om at give os besked, så vi kan ajourføre dine data og dermed sikre dig den bedste service.  

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål 

Du er velkommen til at sende os en e-mail på tjm@tryg.dk, hvis du har spørgsmål til. Du kan også  ringe til os på 70 33 28 28. Oplys altid policenummer, tlf.nr. eller din fulde adresse, så vi kan finde dig. Men skriv ikke dit cpr-nr. i en ukrypteret mail. Vi svarer ofte via e-mail. Hvis svaret indeholder personfølsomme oplysninger, ringer vi til dig eller sender dig en krypteret mail.