digital kunde

Få forsikringspapirer og nyheder digitalt

Få dine forsikringspapirer hurtigt og sikkert som Digital kunde

 

Vi sender altid forsikringsaftaler (policer) til den person, der er forsikringstager. Hvis du er tilmeldt  til e-Boks eller bruger Min Side, får du næsten alle nye forsikringsaftaler og anden information fra os digitalt.

Som Digital kunde får du besked på mail, når der er nye dokumenter til dig på Min side. Som Digital Kunde får du ikke nye dokumenter på brev.

Hvis du endnu ikke er digital kunde, vil vi gerne opfordre vi dig til at tilmelde dig på Min side/e-Boks. For dig er det en fordel, at du altid nemt kan finde dine forsikringspapirer igen, og det gør vores administration sikrere, billigere og mere effektiv. Det er vigtigt, at alle i din husstand, som vi skriver til – dvs. alle, der står som forsikringstager eller betaler - tilmelder sig personligt.

Tilmeld dig Min side

 

Tilmeld dig e-Boks

Ønsker du at tilmelde dig Digital Kunde?

Sådan tilmelder du dig Digital kunde

Tryk på 'Profil' under dit navn i øverste højre hjørne.

header menu på Min side

Vælg 'Ja' øverst på siden under 'Kommunikation'. Husk at trykke på 'Gem ændringer'. Så har du tilmeldt dig digital kommunikation fra TJM. Du kan også tilmelde dig elektronisk markedsføring. Dette er et separat samtykke fra Digital Kunde. Vi skriver kun til dig, når vi mener, at vi har relevante nyheder eller gode tips til at forebygge skader eller lignende.

Min profil - Min side

Post i e-Boks

Hvis du er tilmeldt post fra TJM i e-Boks, vil du kunne se de samme dokumenter begge steder. Ønsker du at til- eller framelde dig post fra TJM i e-Boks, skal dette ske på e-boks.dk.

Forsikringsbetingelser 

Vi sender ikke forsikringsbetingelser sammen med forsikringsaftalerne. Du kan finde og downloade alle forsikringsbetingelser her på hjemmesiden. På din forsikringsaftale kan du se, hvilke betingelser, der gælder. Har du problemer med at finde eller downloade betingelserne, så ring til Kundeservice på 70 33 28 28 - vi kan hjælpe dig.

 

E-mail  

Når du tilmelder dig Min side og/eller e-Boks, skal du altid oplyse din egen e-mail. Så får du besked, når der er post fra os. På den måde sikrer du dig, at nye forsikringsaftaler, som du får tilsendt, kan fortrydes inden for 14 dages-fristen. Har du oplyst os din e-mail og givet tilladelse til, at vi må sende dig nyheder, får du information om nye tiltag, nye forsikringer og gode råd om forebyggelse. Det kan du gøre på Min side ved at følge ovenstående guide.

 

Hvis du får ny e-mail eller tlf.nr., beder vi dig om at give os besked, så vi kan ajourføre dine data og dermed sikre dig den bedste service.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at sende os en e-mail på tjm@tryg.dk, hvis du har spørgsmål til. Du kan også  ringe til os på 70 33 28 28. Oplys altid policenummer, tlf.nr. eller din fulde adresse, så vi kan finde dig. Men skriv ikke dit cpr-nr. i en ukrypteret mail. Vi svarer ofte via e-mail. Hvis svaret indeholder personfølsomme oplysninger, ringer vi til dig eller sender dig en krypteret mail.