Coronavirus – Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker
to mennesker er glade for deres forsikringer i TJM gennem DTS
Tilbud til medlemmer

Særligt tilbud til dig og dine voksne børn

Lige nu får du et SuperGavekort, når du som medlem af DTS køber forsikringer hos os inden d. 15/11. Det gælder også dine voksne børn, som er flyttet hjemmefra, når du selv er kunde i TJM Forsikring.

Få et SuperGavekort på op til 1.000 kr.

Lige nu får du en rabat, når du som medlem af DTS køber forsikringer hos os.
Køb inden 15. november, så sender vi dig et SuperGavekort. 

Med Supergavekortet har du frit valg mellem alle gavekort på www.gavekortet.dk til mere end 150 butikskæder, spændende oplevelser og produkter med attraktive rabatter.

Køb 1 - 2 forsikringer og få samlet rabat på førsteårspræmien i form af et gavekort på 500 kr.

Køber du 3+ forsikringer, giver vi samlet rabat på førsteårspræmien i form af et gavekort på 1.000 kr. 

Find spørgsmål og svar om SuperGavekortet her

Far og søn vasker op sammen og taler om forsikringer. Sønnen kan få billig forsikring i TJM Forsikring pga sin far.

Giv tilbuddet videre - send mail til dit barn

Har du voksne børn? Dine voksne børn kan også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele. Send et link med særligt tilbud via din mail - brug funktionen her.

 

Send link

Aftalen mellem DTS og TJM Forsikring

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer. Sådan har det altid været. Og sådan er det stadigvæk. Dansk Told & Skatteforbund har været med på rejsen igennem mange år.

Du behøver ikke længere være tjenestemand, men det er ikke alle, der kan blive kunder. Du skal være medlem af DTS fagforening for at få fingrene i de attraktive forsikringer i TJM.

Anderledes end andre forsikringsselskaber

Det, der bl.a. adskiller TJM fra andre forsikringsselskaber er, at de betaler overskuddet tilbage til medlemmerne. Således bliver evt. overskud overført til DTS. Du støtter derfor Dansk Told & Skatteforbund med dine forsikringer.

Sammenhold betaler sig

DTS medlemmer kan få TJM Forsikring. Og TJM kunder med DTS medlemskab kan få adgang til de mange attraktive ferieboliger. Både rundt omkring i Danmark og flere steder i Europa. 

Læs mere om ferieboliger

Du får en forsikringstillidsmand

Som kunde i TJM Forsikring får du en tillidsmand, som arbejder med forsikring ved siden af sit arbejde. Han eller hun kan hjælpe med at overskue forsikringsjunglen og i dagligdagen være behjælpelig med forsikringsspørgsmål. Det er et trygt og fantastisk koncept, som alle DTS'ere kan få glæde af.

Hvad er en forsikringstillidsmand?

Vores forsikringstillidsmænd er ude hos jer. Han eller hun går på arbejde lige som jer, og oftest i samme branche og endda nogle gange i samme virksomhed.

Du får automatisk tildelt en forsikringstillidsmand, når du køber eller ønsker at købe en forsikring. Du kan nemt slå det op. I vores opslagsværk, kan du hurtigt finde din forsikrindstillidsmand. Vælg DTS og geografisk område, så er du et skridt tættere på at tale med din personlige rådgiver.

Find din forsikringstillidsmand

Andre fordele til dig

Der er mange fordele ved at være medlem af DTS. Forsikringer er en ting. Her kan du også tilbyde dine vokse børn at få de attraktive forsikringer. Bank er en anden sag, men der kan du få en god aftale i Lån og Spar.

Lån & Spar Bank - en anden god medlemsfordel til dig

Som medlem af Dansk Told & Skatteforbund kan du også bliver kunde i Lån & Spar Bank på særlig favorable vilkår.

Læs mere

Er du ikke medlem af DTS?

Det er nemt og hurtigt at melde sig ind i DTS. På deres hjemmeside er der flere eletroniske indmeldelsesformularer.

Skynd dig at melde dig ind, hvis du arbejder som tjenestemand i Skatteministeriet, læser professionsbachelor i Skat eller på anden måde er omfattet af Dansk Told & Skatteforbunds organisationsaftale.

Bliv medlem

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Adgang til ferieboliger
Som kunde i TJM får du adgang til DTS ferieboliger.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Årlig bonus
Med forsikringer hos os er du medlem af TryghedsGruppen, som udbetaler en årlig bonus - uanset skader.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.