Glad far og datter
Medlemsfordel

Forsikringer til medlemmer af Dansk Told & Skatteforbund

Takket være dit medlemskab i Dansk Told & Skatteforbund (DTS) kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bestil tilbud
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Et forsikringsfællesskab for DTS-medlemmer

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer. Sådan har det altid været. Og sådan er det stadigvæk. Dansk Told & Skatteforbund har været med på rejsen igennem mange år.

Du behøver ikke længere være tjenestemand, men det er ikke alle, der kan blive kunder. Du skal være medlem af DTS fagforening for at få fingrene i de attraktive forsikringer i TJM.

Adgang til alle vores fordele

Når du bliver kunde her, får du fantastiske forsikringer til lave priser, men du får også:

  • Rabat i form af gavekort til Imerco
  • Adgang til alle Plus-fordelene
  • Mulighed for bonus
  • Din egen personlige forsikringsrådgiver
  • Skadebehandling med den højeste tilfredshedsscore i Danmark.
  • Adgang til mange attraktive ferieboliger. Både rundt omkring i Danmark og flere steder i Europa.
  • Du kan altid regne dine priser ud selv, og du har også mulighed for at købe dine forsikringer på nettet.
DTS studerende

Er du studerende?

Så får du adgang til særlige fordele og attraktive forsikringer, når du studerer og er medlem af Dansk Told & Skatteforbund. Se mere her hvad, TJMs forsikring for studerende dækker.

Opdag fordelene som studerende

Dit arbejde kan give dig adgang til TJM Forsikring

Er du ansat i Skattestyrelsen, Gældsstyrelsen, Toldstyrelsen, Vurderingsstyrelsen, Motorstyrelsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Administrations- og Servicestyrelsen, Skatteforvaltningen, Skatteministeriets Departement, Spillemyndigheden, Skatteankestyrelsen, Det Danske Klasselotteri, eller læser du en Professionsbachelor i skat? Så kan du få adgang til TJM Forsikring ved at være medlem i Dansk Told & Skatteforbund.

Du bliver en del af en lukket klub, der har meget til fælles, bl.a. adgangen til forsikringer på særligt fordelagtige vilkår.

Er du ikke medlem af DTS endnu?

Det er nemt og hurtigt at melde sig ind i DTS. På deres hjemmeside er der flere eletroniske indmeldelsesformularer.

Skynd dig at melde dig ind, hvis du arbejder som tjenestemand i Skatteministeriet, læser professionsbachelor i Skat eller på anden måde er omfattet af Dansk Told & Skatteforbunds organisationsaftale.

Bliv medlem

Andre fordele til dig

Der er mange fordele ved at være medlem af DTS. Forsikringer er en ting. Her kan du også tilbyde dine vokse børn at få de attraktive forsikringer. Bank er en anden sag, men der kan du få en god aftale i Lån og Spar.

Lån & Spar Bank - en anden god medlemsfordel til dig

Som medlem af Dansk Told & Skatteforbund kan du også bliver kunde i Lån & Spar Bank på særlig favorable vilkår.

Læs mere hos Lån & Spar

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek