Familie
Medlemsfordel

Attraktive forsikringer for medlemmer af FOA Roskilde

Som medlem af FOA Roskilde kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring. Det samme gælder dine voksne børn, selvom de er flyttet hjemmefra. Vi tilbyder alle de privatforsikringer, du har brug for - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om TJM Forsikring her.

Adgang til ferieboliger

Når du er medlem af FOA Roskilde og kunde i TJM Forsikring, får du adgang til at booke lækre ferieboliger på meget attraktive vilkår i Blåvand, Skagen, Prag, Grenå, Malaga og Thueytz (Frankrig).

Få adgang til Grenå, Malaga og Thueytz her

Og

Få adgang til Blåvand, Skagen og Prag her

FOA elever

Attraktive forsikringer til FOA elever

Som FOA Elev får du adgang til særlige fordele og budgetvenlige forsikringer - skræddersyet efter dine behov. Se mere her, hvad TJMs FOA Elev forsikringer dækker.

Opdag fordelene som FOA Elev

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek