par der har fået personforsikring der dækker ulykker, sygdom og sundhed
Forsikring

Personforsikring - dækker dig fra top til tå

Personforsikring er en udvidelse af den kendte ulykkesforsikring - du får en bedre dækning med tandforsikring, sygdomsforsikring og sundhedsforsikring.

Fordele ved Personforsikring

Farlig sport er automatisk dækket
Uanset om du spiller fodbold eller springer i faldskærm, så er du automatisk dækket - både i Danmark og på rejser i hele verden i op til 12 måneder.
Læge Hotline
Vælger du en Superpakke, får du adgang til lægehjælp via din telefon - og det koster dig ikke noget at benytte denne service.
MC-kørsel koster ikke ekstra
Personforsikringen dækker dig, når du kører på motorcykel, knallert eller lignende. Dette gælder både i Danmark og i udlandet.

Personforsikring for alle aldre

Personforsikringen kan være med til, at løse de økonomiske problemer, som en personskade kan medføre. 

Udover at være dækket for personskade ved et ulykkestilfælde, kan du nu udvide med sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring, der tilsammen danner en hel forsikring af dig fra top til tå. På sygdoms- og sundhedsforsikring og på dækningen Tandbehandling er der en karenstid på 2 måneder, efter at forsikringen er trådt i kraft. 

Vælg din aldersgruppe højere oppe, og læs mere om de forskellige pakkevalg.

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Årlig bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetaler en årlig bonus på 8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft. 

Læs mere om bonus