To glade mænd på en båd
Forsikring som medlemsfordel

Attraktive forsikringer til organisationsmedlemmer under CO-Søfart

Når du er medlem af en af organisationerne, der hører under CO-Søfart kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Det gælder også dine voksne børn, selvom de er flyttet hjemmefra. Vi tilbyder alle de privatforsikringer, du har brug for - hele livet igennem på nogle af markedets bedste og billigste vilkår.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Beregn pris
Bedst i test
Flere af vores forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Mulighed for bonus
Med forsikringer hos os er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden. Det giver dig flere fordele, bl.a. har du hvert år mulighed for at få bonus - uanset skader.

Et unikt forsikringsfællesskab

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Organisationer under CO Søfart

CO-Søfart er en centralorganisation, og er du medlem i en af følgende seks fagforeninger, kan du få adgang til billige forsikringer i TJM Forsikring:

  • Metal Maritime
  • Metal Vest
  • FOA Søfart
  • Dansk El-Forbund
  • Serviceforbundet
  • Centralforeningen for Stampersonel

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om TJM Forsikring her.

Ferieboliger

Som medlem af CO-Søfart har du mulighed for at booke ferieboliger i Skagen, Prag og Blåvand.

Book ferieboliger

Sømand

Er du studerende?

Så får du adgang til særlige fordele og attraktive forsikringer, når du studerer og er medlem af CO Søfart. Se mere her hvad, TJMs forsikring for studerende dækker.

Opdag fordelene som studerende
glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i Test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger.

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i Test

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Forsikringstjek

Har du de rigtige forsikringer?

Få et forsikringstjek, så du kan vide om du er rigtigt dækket og dermed betaler hverken for lidt eller for meget for dine forsikringer. Se, om der er penge at spare ved at vælge TJM Forsikring. Bestil et gratis og uforpligtende forsikringstjek i dag.

Bestil et forsikringstjek