Studerende
Forsikring

Billige forsikringer til studerende

Vi tilbyder særlig billige priser for studerende og medlemmer af bestemte faglige organisationer. Forsikringer til dig som studerende er en rigtig god idé, hvis du vil undgå pludselig at skulle betale et stort beløb, som du hellere ville have brugt på byture eller tøj – eller penge, du slet ikke har, og derfor må låne i banken.

3 gode grunde til at vælge forsikring i TJM

Forsikring til dit behov
Du er altid sikret en god dækning med indboforsikringen og kan frit bygge oven på med andre forsikringer alt efter dine behov.
Billige studerende priser - gyldige 1 år efter endt uddannelse
Vi tilbyder særlig billige priser for studerende og medlemmer af bestemte faglige organisationer. Som en ekstra fordel er dine billige studerende priser gyldige 1 år efter endt uddannelse.
Mulighed for månedlig betaling – det koster ikke ekstra
Vælg selv, om du vil betale forsikringen samlet én gang om året eller splitte betalingen op, så du betaler hvert halve år, hvert kvartal eller månedligt via Betalingsservice. Prisen er den samme, og der er ingen ekstra gebyrer, fordi du forde­ler din betaling over året.

billige forsikringer - til dig som studerende

Er det virkelig nødvendigt at være forsikret?

Sådan tænker du måske – især hvis du ikke synes, du ejer noget af særlig stor værdi. Når du regner sammen, hvad din telefon, computer, cykel, tøj, bøger mv. er værd, så har du måske alligevel værdier for mere, end du lige tror. Men der er også andre gode grunde til at være forsikret.

Alle kan ved et uheld komme til at skade andre eller deres ting. Bliver du gjort erstatningsansvarlig i sådan en sag, kan det belaste din økonomi hårdt i årevis, hvis du ikke er ordentligt forsikret.

Eller forestil dig, at din bolig brænder, så alle dine ejendele går tabt, og du selv står uden tag over hovedet. Så er det godt at vide, at du bliver genhuset og får erstattet dine ting gennem din forsikring.

Så forsikring er en rigtig god investering. Så kan du leve livet, som du vil – med ro i maven!

Kontakt os og få et tilbud

Bestil tilbud

Få hjælp til at blive godt forsikret. Når du bestiller tilbud, kan du selv bestemme, hvilke forsikringer, du vil have et tilbud på.

Få personlig hjælp

Vores rådgivere hjælper dig med at finde ud af dit forsikringsbehov. Du kan finde din forsikringstillidsmand, din personlige rådgiver, her.

Hvilke forsikringer skal man have som studerende?

Billig indboforsikring til studerende

En indboforsikring er en god basisforsikring. Den dækker dit ansvar og dine ting.

Forsikringen dækker dine ting derhjemme – og også uden for hjemmet. For eksempel i sportsklubben, hvis dine ting er opmagasineret eller med på ferie.

Uanset hvad, anbefaler vi dig som minimum at have en indboforsikring. Så er du dækket, hvis du skulle komme til at gøre skade på andres ting - eller hvis du får stjålet noget. Det er nemlig indboforsikringen, der hjælper dig, hvis du får stjålet din cykel, du kommer til at tabe og ødelægge din telefon – alle de ting, som studerende og unge ikke har råd til i hverdagen.

Du kan tilpasse din indboforsikring, så den passer til dine behov.

Beregn din pris

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Mulighed for bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. Det giver dig mulighed for hvert år at få en bonus på typisk 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft.

Læs mere om bonus

Har du brug for andre forsikringer?

Vi har alle de forsikringer, du har brug for. Du kan blandt andet også få forsikret dig selv, din bil, din motorcykel eller hvad du nu har af værdifulde ting.

Ulykkesforsikring til unge

En personforsikring er en økonomisk sikkerhedssele, når du kommer til skade - fx er du dækket ved farlig sport som kampsport eller motorløb. Du kan tilpasse din ulykkesforsikring, så den passer til dine behov.

Beregn pris

Rejseforsikring til unge

Uanset om du rejser til USA eller Berlin, så koster hjemtransport kassen, hvis du ikke har en rejseforsikring og kommer til skade i udlandet. Du kan tilpasse din rejseforsikring, så den passer til dine behov.

Beregn pris

Bilforsikring til unge

Vores bilforsikring er billig og dækker dig, som du har brug for det. Du kan nøjes med en ansvarsforsikring, som er den lovpligtige del af bilforsikringen. Du har altid mulighed for at justere op og ned på dækninger, alt efter dit liv og din pengepung.

Hos os bliver du elitebilist allerede som 25 årig. Det gør din pris endnu mere attraktiv.

Læs mere og beregn pris på bilforsikring

Motorcykelforsikring til unge

Du har også mulighed for at få en motorcykelforsikring gennem os. Vores forsikring dækker både din MC og dit udstyr. Du kan lige som med bilforsikringen selv sammensætte dine dækninger.

Beregn pris på motorcykelforsikring

Nogle forsikringer er lovpligtige

Har du fx en bil eller en knallert, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting med din bil eller knallert.

Har du en hund, skal du også have en hundeansvarsforsikring – du er nemlig erstatningspligtig for de skader, din hund laver. Ansvarsforsikringen dækker, hvis din hund gør skade på andre personer, deres ting eller andre dyr.