Coronavirus – Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker
Glad familie

Forsikringer til alle medlemmer af Uddannelsesforbundet

Som medlem af Uddannelsesforbundet kan du og din familie blive en del af vores forsikringsfællesskab. Det gælder også dine voksne børn, selvom de er flyttet hjemmefra. Vi tilbyder alle de forsikringer, du har brug for som privatperson - og lige nu får du et særlig godt tilbud: Frem til den 31. juli får du rabat i form af et gavekort på op til 1.000 kr., når du køber forsikringer.

Tre gode grunde til at vælge TJM Forsikring

Beregn din pris
Høj kundetilfredshed
Vi har nogle af Danmarks mest tilfredse kunder.
Din egen personlige rådgiver
Du får din egen forsikringstillidsmand, som hjælper dig med forsikringer.
Årlig bonus
Med forsikringer hos os er du medlem af TryghedsGruppen, som udbetaler en årlig bonus - uanset skader.

Til og med 31. juli får du rabat i form af et gavekort, når du køber forsikringer

Til og med den 31. juli 2020 kan du få rabat i form af et gavekort til Salling Group, når du køber forsikringer i TJM gennem dit medlemskab af Uddannelsesforbundet. Salling Group er bl.a. Bilka, Netto, Føtex og BR.

1-2 forsikringer = Rabat i form af gavekort på 500 kr.

Når du køber 1-2 nye forsikringer hos os, sørger din forsikringstillidsmand for, at du får tilsendt et gavekort, som du frit kan bruge i alle Salling Groups danske butikker.

3+ forsikringer = Rabat i form af gavekort på 1.000 kr.

Når du køber 3 nye forsikringer eller flere, får du rabat i form af et gavekort på 1.000 kr. Din forsikringstillidsmand sørger for, at du får tilsendt et gavekort, som kan benyttes i alle Salling Groups danske butikker.

Giv mig et tilbud

I TJM Forsikring gør vi tingene lidt anderledes

TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

Lukket kundekreds betyder fordele for dig

Den lukkede kundekreds betyder lave omkostninger til salg og administration. Derfor kan vi koncentrere kræfterne om høj service, hurtig skadebehandling og attraktive forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Grundig rådgivning sikrer, at du er dækket efter dine behov

Vi lægger stor vægt på, at dine forsikringer dækker dine behov netop dér, hvor du er i livet. Derfor har du din egen lokale forsikringstillidsmand, som du altid kan spørge til råds, og som kan hjælpe med at justere dine dækninger i takt med, at dine behov ændrer sig, fx hvis du køber hus eller bil, får børn eller går på pension. Forsikringstillidsmanden er din garant for, at du hverken er over- eller underforsikret.

Ejet af faglige organisationer - til gavn for medlemmerne

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du ikke længere være tjenestemand for at blive kunde, men vores grundlag er stadig samarbejde med en lang række faglige organisationer.

TJM Forsikring har således ingen aktionærer, der skal tilgode ses. Et eventuelt overskud går tilbage til vores samarbejdsorganisationer, hvor det kan bruges til gavn for medlemmerne, fx til medlemsarrangementer, sommerhuse mv.

Se hvilke ferieboliger, du som kunde i TJM Forsikring har adgang til gennem dit fagforbund:

Ferieboliger

Vi samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det solide bagland betyder økonomisk sikkerhed og udvikling af de mest moderne og fleksible forsikringer.

Lån & Spar Bank - en anden god medlemsfordel til dig

Som medlem af Uddannelsesforbundet kan du også bliver kunde i Lån & Spar Bank på særlig favorable vilkår.

Læs mere om Lån & Spar

Gør dine voksne børn en tjeneste

Når du er medlem af Uddannelsesforbundet og kunde i TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder i TJM Forsikring. De bliver forsikret på samme fordelagtige vilkår som dig selv og med samme gode priser og adgang til attraktive fordele.

Send link