TJM Ung - gode priser til dig under 30 år
TJM Ung

For dig under 30 år

Forsikring skal være nemt og overskueligt og passe til dit liv - her og nu. Hvis du er under 30 og medlem af et fagforbund, tilbyder vi indboforsikring til en særlig fordelagtig pris.

Hvad har du brug for?

Med basispakken er dine ting dækket godt. Hvis du har dyr elektronik, skal du vælge "Udvidet". Og hvis du rejser, har bil eller noget helt tredje, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Basis

Udvidet

Hjælp til det besværlige

Du får en personlig rådgiver, som kan hjælpe og vejlede dig, hvis du har behov for det.

Hjælp til dit liv online

Vi hjælper dig med at håndtere identitetstyveri ved både økonomisk misbrug og på de sociale medier.

Selvbetjening på nettet

Du kan altid se hvad du betaler for via 'Min side', og justere forsikringen efter behov.

Hvorfor forsikring?

Er det virkelig nødvendigt at være forsikret?

Sådan tænker du måske – især hvis du ikke synes, du ejer noget af særlig stor værdi.

Når du regner sammen, hvad din telefon, computer, cykel, tøj, bøger mv. er værd, så har du måske alligevel værdier for mere, end du lige tror. Men der er også andre gode grunde til at være forsikret.

Alle kan ved et uheld komme til at skade andre eller deres ting. Bliver du gjort erstatningsansvarlig i sådan en sag, kan det belaste din økonomi hårdt i årevis, hvis du ikke er ordentligt forsikret.

Eller forestil dig, at din bolig brænder, så alle dine ejendele går tabt, og du selv står uden tag over hovedet. Så er det godt at vide, at du bliver genhuset og får erstattet dine ting gennem din forsikring.

Så forsikring er en rigtig god investering. Så kan du leve livet, som du vil – med ro i maven!

Har du brug for andet?

Så tilbyder vi dig også attraktive priser på Bil-, Rejse- og Personforsikring.

Har du bil?
Rejser du?

Har du bil?

Det kan vi også hjælpe dig med. Hos os bliver du elitebilist allerede som 25 årig, og forsikringen kan tilpasses, så du kun betaler for det, som du har brug for.

Rejser du?

Uanset som du rejser til USA eller Berlin, så koster hjemtransport kassen, hvis du ikke har en rejseforsikring og kommer til skade i udlandet.

Har du sikret dig selv?

En personforsikring er en økonomisk sikkerhedssele, når du selv kommer til skade. Du kan få erstatning ved varig skade efter en ulykke, hjælp til tandlægeregningen eller adgang til privathospital.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.