Har du spørgsmål vedrørende flystrejke eller COVID-19 i forbindelse med din rejse?

 Læs mere
KRISEHJÆLP til rådighed for alle kunder:

Har du selv, eller nærmeste familie, brug for krisehjælp efter den tragiske hændelse i Fields, så kontakt os på tlf. 44 20 45 54.

 Læs mere
TJM Ung
TJM Ung

Billig forsikring til unge

Til dig, som er under 30 år

 

Vi ved, at der er mere - og sjovere ting - i livet, end forsikring. Men hvis uheldet er ude, kan det blive rigtig dyrt. Hvis du er under 30 år og medlem af en faglig organisation, tilbyder vi forsikringer til en særlig god pris og giver dig økonomisk tryghed.

Vi gør forsikring enkelt for dig

Stærke rabatter
Bl.a. 20% på indbo- og 10% på ulykkesforsikring - til præcis lige så god dækning som ved fuld pris.
Online selvbetjening
Du kan hurtigt og nemt beregne pris, anmelde skader og betjene dig selv online.
Fordel din betaling - det koster ikke ekstra
Ønsker du at betale én gang årligt? Eller måske hellere hver 3. måned? Eller hver måned? Som kunde i TJM Ung vælger du selv.

Er det virkelig nødvendigt at være forsikret?

Sådan tænker du måske – især hvis du ikke synes, du ejer noget af særlig stor værdi.

Når du regner sammen, hvad din telefon, computer, cykel, tøj, bøger mv. er værd, så har du måske alligevel værdier for mere, end du lige tror. Men der er også andre gode grunde til at være forsikret.

Alle kan ved et uheld komme til at skade andre eller deres ting. Bliver du gjort erstatningsansvarlig i sådan en sag, kan det belaste din økonomi hårdt i årevis, hvis du ikke er ordentligt forsikret.

Eller forestil dig, at din bolig brænder, så alle dine ejendele går tabt, og du selv står uden tag over hovedet. Så er det godt at vide, at du bliver genhuset og får erstattet dine ting gennem din forsikring.

Så forsikring er en rigtig god investering. Så kan du leve livet, som du vil – med ro i maven!

Hvilke forsikringer har du brug for?

Alt efter, hvor du er i livet, er det forskelligt, hvilke forsikringer du har brug for. Bor du fx i villa og har Volvo og vovse? Eller er du single, bor i lejlighed og elsker at rejse? Tag fat i vores forsikringstillidsmand, din personlige rådgiver, der kan guide dig til at vælge lige præcis de forsikringer, der passer til dig.

Elitebilist som 25 årig

Billig bilforsikring - også for unge

Har du bil? Det kan vi også hjælpe dig med. Hos os kan du få en billig bilforsikring - også når du er ung. Bliv elitebilist allerede som 25 årig og få de samme attraktive vilkår som mere erfarne bilister.

Læs mere og beregn pris her

Det hele starter med en indboforsikring

Vi tilbyder dig en solid indboforsikring til en rigtig god pris.

En indboforsikring er en god basisforsikring og den vigtigste forsikring. Indboforsikringen dækker, hvis dine ting bliver stjålet eller ødelagt, eller hvis du kommer til at skade andre personer eller deres ting. Start med en indbo - derefter kan du tilføje flere forsikringer med rabat til dig som ung under 30 år.

Du kan tilpasse din indboforsikring, så den passer til dine behov.

Bestil tilbud

Indbo 101

Ulykkesforsikring - hvis du kommer til skade

Ulykkesforsikringen dækker, hvis du kommer ud for en ulykke, som giver dig et varigt mén – altså påvirker dig i større eller mindre grad resten af livet. Vi dækker fx ved farlig sport som kampsport eller motorløb.

Du kan tilpasse din ulykkesforsikring, så den passer til dine behov.

Bestil tilbud

Rejseforsikring - når du skal ud at rejse

Skal du på ferie eller udveksling i udlandet, bør du også have en rejseforsikring. Den dækker blandt andet med hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade, mens du er afsted.

Du kan tilpasse din rejseforsikring, så den passer til dine behov.

Bestil tilbud

Nogle forsikringer er lovpligtige

Har du fx en bil eller en knallert, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Den dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting med din bil eller knallert.

Har du en hund, skal du også have en hundeansvarsforsikring – du er nemlig erstatningspligtig for de skader, din hund laver. Ansvarsforsikringen dækker, hvis din hund gør skade på andre personer, deres ting eller andre dyr.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

TJM Studerende

Er du studerende?

Så får du adgang til særlige fordele og attraktive forsikringer, når du studerer og er medlem af en af de faglige organisationer, som vi har særlige aftaler med. Se mere her hvad, TJM's forsikring for studerende dækker.

Opdag fordelene ved TJM Studerende