Familie på ferie
Rejse

Find prisen på en billig rejseforsikring

Leder du efter en billig rejseforsikring til din næste rejse? Du kan her læse gode råd til at finde en billig rejseforsikring, som stadig indeholder de dækninger, der passer til dit behov. Du kan med vores prisberegner nemt og hurtig sammenligne dækninger og få en pris på en billig rejseforsikring.

Hvad koster en rejseforsikring?

Når du køber en rejseforsikring hos os, vælger du selv mellem 3 forskellige rejseforsikringer: Rejse Basis, Rejse Udvidet og Rejse Super.

Rejseforsikringens pris afhænger af, hvor meget dækning du ønsker. Hvor Basis er den billigste rejseforsikring, er Rejse Udvidet og Rejse Super tilsvarende dyrere, fordi de tilbyder ekstra dækninger.

Hos os har du samtidig muligheden for at vælge dækning i (lidt mere end) Europa eller i hele verden. Den billigste rejseforsikring er Rejseforsikring Europa, mens en rejseforsikring med verdensdækning selvfølgelig er lidt dyrere, men den dækker også i mange flere lande.

Din rejseforsikrings pris afhænger altså af dine egne behov og ønsker til en rejseforsikring.

Alle vores rejseforsikringer dækker ferierejser på op til 60 dages varighed.

Beregn din pris

Hvad dækker en billig rejseforsikring?

Mange ferier ødelægges desværre af uforudsigelige ting som forsinket bagage, sygdom eller tilskadekomster - hvorfor det er en god idé at have en rejseforsikring.

En rejseforsikring dækker dine udgifter, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie. Forsikringen kan fx betale for lægebehandling, som ikke er dækket af det blå EU-kort, behov for særlig hjemtransport eller sygeledsagelse.

Derudover kan rejseforsikringen dække i mange forskellige situationer. En rejseforsikring giver dig ro i maven til at nyde ferien og hjælper dig, hvis uheldet rammer.

Ønsker du en billig rejseforsikring, kan du nøjes med Rejse Basis, mens du med Rejse Udvidet og Rejse Super får flere dækninger.

Vælger du Rejse Udvidet til din udlandsrejse, får du bl.a. en erstatningsrejse-dækning, mens Rejse Super også inkluderer andre dækninger. Vores Rejse Udvidet og Super har dækningen 'Forsinkelse', som dækker udgifter til tøj og toiletartikler, hvis din bagage bliver forsinket mere end 3 timer.

Læs mere om vores rejseforsikring.

Beregn din pris

Familie skal på sommerferie. De kører selv med hund og to børn. De har husket rejseforsikringen hos TJM Forsikring

Hvad koster en rejseforsikring?

Du kan hurtigt beregne en pris online. Det tager under 2 minutter at få en pris. Prøv det og se, hvad den koster.

Giv mig en pris

Det blå sygesikringskort erstatter ikke en rejseforsikring

Når du holder ferie i udlandet, skal du huske at tænke på rejseforsikring​ - også når du kun rejser i EU - selvom du er dækket af det blå EU-sygesikringskort indenfor EU. For det blå kort dækker ikke som en rejseforsikring, selvom mange tror det - det dækker fx ikke hjemtransport og egenbetaling.

Det blå sygesikringskort fortæller de lande, du rejser i, at du har ret til at blive behandlet som de borgere, der bor i det pågældende land.

Der er derfor mange tilfælde, hvor det blå EU-sygesikringskort ikke dækker, som vi er vant til det i Danmark - derfor er det vigtigt med en rejseforsikring, også i Europa.

Rejser du i andre lande end EU/EØS, kan du hverken benytte det gule eller det blå sygesikringskort. Her skal du i stedet betale selv, eller du skal købe en rejseforsikring inden afrejsen.

Det blå sygesikringskort gælder i alle EU-lande, Norge, Island, Storbritannien, Liechtenstein og Schweiz.

Læs mere om vores rejseforsikring

Få en billig rejseforsikring som ung eller studerende

Vi tilbyder ualmindelig billige rejseforsikringer til unge under 30 år. Find den pakke, der passer til dit behov og bestil et tilbud.

Gå til Rejseforsikring til unge

Er du studerende og leder du efter en billig rejseforsikring, får du 20% rabat på vores rejseforsikringer, når du er medlem hos en af de fagforbund, vi samarbejder med.

Gå til Rejseforsikring til studerende

Få en billig rejseforsikring hos os

Leder du efter en billig rejseforsikring, er du velkommen til at beregne prisen på din rejseforsikring.

Har du spørgsmål til vores forsikringer eller køb online, er du velkommen til at kontakte os.

Se, hvad vores kunder siger

3 fordele ved en rejseforsikring

Beregn pris på rejseforsikring
Vi hjælper 24 timer i døgnet
Du får hjælp og rådgivning af vores døgnåbne, danskbemandede vagtcentral, der fx kan hjælpe med kontakten til det udenlandske sygehus.
Erstatningsrejse
Du kan få erstattet hele ferierejsen, hvis du bliver syg eller kommer til skade og er indlagt på et hospital i mere end halvdelen af rejsen. Er du indlagt kortere tid, kan du få erstattet de ødelagte feriedage.
Dækker længere rejser
Rejseforsikringen dækker udgifter og hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade på rejsen - også ved farlig sport. Hele husstanden dækkes på rejser op til 60 dage.​​​​​​​​