Plaster på såret

Strakserstatning – et plaster på såret

Det lyder måske tørt, men strakserstatning er faktisk en kæmpe gevinst, som gør dit liv lidt bedre, hvis du kommer ud for en ulykke og får knoglebrud, skade i korsbånd eller akillessenen. Vi kalder det et plaster på såret.

Hvad er strakserstatning?

Strakserstatning er en dækning, som du kan til- og fravælge din personforsikring. Stakserstatning er en straksudbetaling, der er en økonomisk hjælp og som vil blive udbetalt i forbindelse med et ulykkestilfælde.

Straksudbetalingen er 12.000 kr. pr. ulykkestilfælde.

I hvilke situationer bør du købe en strakserstatning?

Flere danskere får knoglebrud om sommeren. Vi er mest aktive om sommeren, hvor vi cykler, står på skateboard, kører på knallert, spiller fodbold, går til ridning, bruger løbehjul og hopper på trampoliner. Om vinteren er der også risiko for skader, med fx glatte veje. Listen over aktiviteter er lang, men vejen til strakserstatning er kort.

Hvad kan du bruge strakserstatningen til?

Det afhænger af situationen, men det kan fx være:

  • Taxakørsel, hvis du brækker benet.
  • Take away, hvis du ikke kan lave mad med brækkede arme.
  • Rengøringshjælp.
  • Hårvask hos frisøren, hvis du ikke tør at lade din bedre halvdel ordne det for dig.
  • Brug din fantasi...

Om du bruger pengene på hjælpemidler i forbindelse med din ulykke, eller et nyt tv til stuen, blander vi os ikke i. Det er derfor, vi kalder dækningen for et plaster på såret.

Forsikringen dækker, hvis du som følge af et ulykkestilfælde får:

  • Knoglebrud.
  • Helt eller delvist overrevet korsbånd.
  • Totalt overrevet akillessene.

Knoglebrud er brud på kraveben og skulder, over- og underarm, albue, håndled, mellemhånd, nakke, ryg, bækken, hofte, haleben, lår- og underben, knæ, ankel- og mellemfod.

Hvordan får du strakserstatning?

Det er nemt at blive forsikret, så du kan få økonomisk hjælp ved ulykker. 

Er du ikke kunde endnu?

I TJM Forsikring har alle deres egen personlige rådgiver. Du har også en, selvom du ikke er kunde. Du kan finde din rådgiver via din geografiske placering og faglige forbund i opslagsværket her:

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Du er kunde i forvejen

Som eksisterende kunde kan du logge ind på Min side og ordne det via vores selvbetjeningsunivers. 

På Min side kan du få et overblik over dine forsikringer og købe nye forsikringer eller dækninger til eksisterende forsikringer.

Kan du ikke se alle dine forsikringer, når du logger ind, står forsikringerne måske i din ægtefælles navn. Bed vedkommende om en elektronisk fuldmagt.

Log ind her