Min side

Min side er dit kundeunivers

Som kunde i TJM, kan du bruge vores selvbetjeningsunivers 'Min side' til at kontakte din forsikringstillidsmand og finde svar på mange af dine spørgsmål. Du kan alt fra at anmelde nye skader til at se og rette dine forsikringsaftaler, og læse hvordan du er dækket.

Gå til Min side her

 

Har du ikke nogen forsikringer hos TJM? Klik her

Kunder i TJM

Har du spørgsmål?

Forsikring kan virke uoverskueligt og kompliceret, men det behøver det ikke at være. Har du brug for hjælp, kan du på vores Kundeserviceside finde svar på de mest almindelige spørgsmål omkring vores forsikringer. Print fx dit rejsekort, bestil hjulskifte og find svar på spørgsmål om betaling og regninger.

Få hjælp her

Fordele i TJM Forsikring

Passer dine forsikringer til din livssituation? Vi vil meget gerne hjælpe dig med dit forsikringsbehov – bestil et forsikringstjek, så vi bedst kan rådgive dig.

Få et forsikringstjek her
Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk
Vi er flere gange blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk på flere af vores forsikringer.
Din egen personlige forsikringsrådgiver
Som kunde hos os får du tilknyttet en forsikringstillidsmand, som er din personlige rådgiver, og som kan besvare alle dine spørgsmål om forsikringer.
Høj kundetilfredshed
I TJM får du skadebehandling og kundeservice med den højeste tilfredshedsscore i Danmark.

Ring til os på

+45 70 33 28 28

Få hjælp her
Vi står altid klar til at hjælpe.
Du kan også finde hjælp til dine spørgsmål, kontakte, skrive til os eller vælge at blive ringet op af en rådgiver. Brug knappen ’Få hjælp her’.