Har du spørgsmål vedrørende flystrejke eller COVID-19 i forbindelse med din rejse?

 Læs mere
KRISEHJÆLP til rådighed for alle kunder:

Har du selv, eller nærmeste familie, brug for krisehjælp efter den tragiske hændelse i Fields, så kontakt os på tlf. 44 20 45 54.

 Læs mere
Katteforsikring (foto)
Forsikring

Få den bedste Katteforsikring til din bløde ven

Få en god og billig Katteforsikringen, der dækker hvis din kat bliver syg eller kommer til skade. Har du din kat med på rejser, kan du vælge at få dækket dyrlægebehandlinger i udlandet. 

Er du allerede kunde hos TJM, skal du logge ind på Min Side for at beregne priser.

Beregn katteforsikring pris

Tre gode grunde til at vælge katteforsikringen

Alle katte er velkomne
Din kat kan blive forsikret uanset race og alder. Du kan beholde forsikringen hele din kats liv.
Tilpas særligt til din kat
Alt efter behov kan du vælge flere ekstra dækninger. Så behøver økonomi ikke stå i vejen for, at din kat får den rigtige behandling.
Få din kat passet
Hvem passer din kat, hvis du kommer på hospitalet? Med dækningen Pasning kan du få dækket udgifterne til dyrepension eller privat pasning, indtil du er rask.

Den bedste katteforsikring

Det kan være svært at vælge, hvor man skal forsikre sine dejlige kæledyr. Det kan muligvis også være svært at vurdere, om man skal forsikre en kat. Se de mest stillede katteforsikrings-spørgsmål.

Det er kun ca. 3% af danske huskatte, som er forsikrede. Men de små kræ udsætter sig selv for farer både om dagen, men især også om natten, når den er ude og udforske verden.

Du kan få hjælp til de skader, din kat kan komme hjem med. Med den bedste katteforsikring vælger du selv, hvor meget du vil dække din kat. Har du en meget aktiv og uheldig kat, er det en god ide at købe flere dækninger. TJM Forsikrings katteforsikring er kåret til Bedst i test - og det er der mange grunde til.

Den bedste katteforsikring dækker som minimum sygdom og ulykke. Køber du forsikring af kat hos os, kan du være sikker på, at vi har sygdom og ulykke med – det er nemlig en del af basisdækningen.

Køb katteforsikring online

Undgå dyre dyrelægeregninger

Dyrelægeregninger bliver ofte dyre... få en god katteforsikring, der dækker udgifter til dyrlæge, hvis din kat bliver syg eller kommer til skade, fx hvis den brækker et ben.

Med en katteforsikring er du sikker på, at katten får den behandling, som den fortjener – uden at du behøver tænke på økonomien.

hund og kat er bedste venner og har en forsikring med gratis dyrlæge

Dyrlægehjælp til dine pelsede venner

Når du har en katte- eller hundeforsikring hos os, får du gratis dyrlægehjælp, hvis du er forsikret mod "Sygdom og ulykke". Dyrlægen giver online hjælp over telefonen og kan bl.a. vurdere, om I skal tage videre på hospitalet.

Få gratis dyrlægehjælp

Dækningsbeskrivelser

Fysisk behandling mv.
Dækker hjælp til fysioterapi, kiropraktor, akupunktur, massage, svømmetræning mv. Får din kat slidgigt, giver vi også tilskud til behandling med guldimplantat, så din kats livskvalitet forbedres.
Livdækning
Sikrer dig en kontant erstatning, der svarer til prisen på en ny killing af tilsvarende race og avlskvalitet, hvis din kat dør eller må aflives på grund af sygdom eller ulykke.
Med på rejse
Dækker uforudsete udgifter til dyrlæge i EU/EØS (uden for Danmark). Dine hoteludgifter dækkes også, hvis opholdet må forlænges, fordi din kat er indlagt eller for syg til hjemtransport.
Pasning
Dækker pasning af din kat på dyrepension eller privat, hvis du selv, din ægtefælle, samlever eller dit barn under 18 år indlægges på hospitalet eller dør. Vi giver også tilskud til transport til og fra pasningsstedet.
Sygdom og ulykke
Hvis din kat bliver syg eller kommer til skade, kan du få dækket det meste af dyrlægeregningen. Når selvrisikoen er fratrukket, betaler du en egenandel på 10 % af udgifterne og resten betaler vi. Du får også gratis dyrlægehjælp med en smart dyrlægehotline via din telefon.
Tænder og medicin
Dækker behandling af for eksempel tandrodsbetændelse, tandbylder og karies. Udleveret eller ordineret receptpligtig medicin, støttebind, halskrave mv. dækkes også.

Hvad koster en katteforsikring?

Prisen på en katteforsikring afhænger af mange ting, men her i TJM får du den til en meget attraktiv pris.

Når du ser på, hvad en katteforsikring koster, skal du huske at sammenligne på andet end pris.

  • Dækker forsikringen hele kattens liv? Det gør den hos os.
     
  • Kan alle aldre blive forsikrede? I TJM forsikrer vi alle aldersgrupper.
     
  • Gælder forsikringen både for huskatte og racekatte? Det gør den hos os.
     
  • Følger der services med ud over skadeerstatninger? Hos os får du gratis dyrlægekonsultationer.

Beregn pris

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glade mænd til fodbold

Vores forsikringer vinder Bedst i test

Flere af vores forsikringer er blevet kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Vi kan tilbyde nogle af markedets laveste priser og stærkeste dækninger. 
 

Se, hvilke forsikringer der er kåret som Bedst i test