Vejhjælp (foto)
Bilforsikring

Vejhjælp

Med en bilforsikring hos os har du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp ved motorstop og uheld, hvor din bil ikke kan køre eller skal på værksted.

Tryg Vejhjælp – sådan er du dækket

Tryg Vejhjælp dækker i hele Danmark og i grænselandet 25 km ind i Tyskland og Sverige, undtaget er i Grønland og på Færøerne.

Tryg Vejhjælp hjælper dig med blandt andet, starthjælp på stedet, bugsering, videretransport af fører og passagerer, samt hjælp ved sygdom eller tilskadekomst under kørslen. Går bilen i stykker, og vælger du et værksted tilknyttet Tryg vejhjælp, får du en lånebil til rådighed, mens din egen repareres.
 

Tryg Vejhjælp Europa - sådan er du dækket

Du har automatisk vejhjælp i Europa, hvis du har kaskoforsikring på din bil. Du får assistance ved uheld eller uforudset driftsstop, bugsering af din bil ved motorstop eller hjemtransport, hvis dit køretøj ikke kan bringes i forsvarlig stand inden for rimelig tid. Læs mere om Tryg Vejhjælp Europa her.

 

Kontakt Vejhjælp

+45 70 11 20 00

Brug for hjælp?
Kontakt Tryg Vejhjælp, når du har brug for assistance. Gem telefonnummeret på mobilen eller skriv det i servicebogen. Når du ringer til Vejhjælpen, skal du bare oplyse bilens nr.plader.
Bedre dækning
Med Tryg Vejhjælp i udlandet får du også hjælp, hvis du er kørt fast i sne eller mudder.
Intet rødt kort eller særlig app
Du skal ikke længere printe det røde kort, og du skal ikke huske at downloade en app.

Forskellen på Vejhjælp-pakkerne

Er du i tvivl om, hvordan du bestiller vejhjælp til din bil?

Tryg Vejhjælp er et tilkøb til din bilforsikring. Det vil sige, at du altid kan til- og fravælge vejhjælp til din bil. Vejhjælp Europa hører med til din kaskoforsikring. Har du kasko på din bil, vil du automatisk have redningshjælp i Europa. Du kan nemt tjekke, om du har kasko på din bil. 

Log ind på Min side og se, hvilke dækninger du har på din bilforsikring.

Log ind her

Vejhjælp giver dig flere fordele

Kom hurtigt på sporet igen

Med Tryg Vejhjælp strander du aldrig med din bil, men kan komme hurtigt videre. Enten med starthjælp på stedet, eller ved at få hjulpet bilen på værksted og få en lånebil.  

Kom frem til tiden

Kan din bil ikke køre, hjælper vi dig med at nå dit bestemmelsessted til tiden. Du har også mulighed for en lånebil.

Vejhjælp til motorcykel

Har du motorcykel, kan du med en motorcykelforsikring hos os også vælge vejhjælp. Så kan du få hjælp ved motorstop og uheld, hvor din motorcykel ikke kan køre eller skal på værksted.