Coronavirus – Læs her, hvordan din rejseforsikring dækker
Foto: Vejhjælp
Bilforsikring

Vejhjælp

Med en bilforsikring hos os har du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp ved motorstop og uheld, hvor din bil ikke kan køre eller skal på værksted.

Tryg Vejhjælp – sådan er du dækket

Du får hjælp på stedet ved motorstop og uheld, når din bil ikke kan køre eller skal på værksted. Vælger du et værksted tilknyttet Tryg Vejhjælp, får du en lånebil, mens din egen bil bliver repareret. Tryg Vejhjælp gælder i hele Danmark, undtagen Grønland og Færøerne. 

Udvidet Tryg Vejhjælp – sådan er du dækket

Du får samme hjælp ved motorstop og uheld som i Tryg Vejhjælp, men med ekstra fordele. Herunder to årlige hjulskift, campingvogne og trailere med i vejhjælpen og et årligt tjek af bilen på et Tryg Vejhjælp-værksted. Udvidet Tryg Vejhjælp gælder i Danmark – undtagen Grønland og Færøerne – og i hele Europa.

Kontakt Vejhjælp på (+45) 70 11 20 00 

Gem telefonnummeret på mobilen eller skriv det i servicebogen. Når du ringer til Vejhjælpen, skal du bare oplyse bilens nr.plader. 

Bestil vejhjælp online

Du kan også hurtigt og nemt bestille vejhjælp via geo-lokation. Når du klikker på linket, kan Viking se, hvor du befinder dig. Det virker både herhjemme, og hvis du er udlandet.

Bestil vejhjælp

Vejhjælp giver dig flere fordele

Kom hurtigt på sporet igen

Med Tryg Vejhjælp strander du aldrig med din bil, men kan komme hurtigt videre. Enten med starthjælp på stedet, eller ved at få hjulpet bilen på værksted og få en lånebil.  

Kom frem til tiden

Kan din bil ikke køre, hjælper vi dig med at nå dit bestemmelsessted til tiden. Har du Udvidet Tryg Vejhjælp, har du alt efter destinationen mulighed for at vælge taxa, fly eller tog. 

Vejhjælp til motorcykel

Har du motorcykel, kan du med en motorcykelforsikring hos os også vælge vejhjælp. Så kan du få hjælp ved motorstop og uheld, hvor din motorcykel ikke kan køre eller skal på værksted.