Har du spørgsmål vedrørende flystrejke eller COVID-19 i forbindelse med din rejse?

 Læs mere
KRISEHJÆLP til rådighed for alle kunder:

Har du selv, eller nærmeste familie, brug for krisehjælp efter den tragiske hændelse i Fields, så kontakt os på tlf. 44 20 45 54.

 Læs mere
Personforsikring for voksne
Bedst i test - TJM Forsikring er kåret til bedst i test af forbrugerrådet Tænk
Forsikring

Personforsikring Voksen - ulykkesforsikringen til dig mellem 25 og 70 år

Forsikringen der dækker dig fra top til tå, og du er dækket hele døgnet. Vælg den pakke, der passer bedst til dig. Du får altid en ulykkesforsikring, og dertil kan du vælge sygdoms-, tand- og sundhedsforsikring.

Vælg, hvordan du ønsker at være dækket

Uanset hvilken pakke, du vælger, får du en solid ulykkesforsikring, der dækker hele dig. Du kan også selv sammensætte din personforsikring - ring til os for et tilbud.

Basis pakke

Udvidet pakke

Er du kunde hos os?

Som kunde kan du logge på Min side for at se dine aktuelle betingelser eller anmelde skade. Hvis du ønsker at komme over på de nyeste betingelser, skal du kontakte os.

Hvilken pakke skal du vælge?

Vores personforsikring er den nye ulykkesforsikring – og mere til.
Med vores personforsikring er du dækket fra top til tå, døgnet rundt. Du vælger selv, hvilke dækninger, du skal bruge, udover ulykkesforsikringen. Du kan tilvælge sygdomsforsikring, tandforsikring og sundhedsforsikring.

Basispakken

Vores basispakke er til dig, der ønsker det mest nødvendige – en solid ulykkesforsikring, som dækker, hvis en ulykke giver dig varig mén, fysisk eller psykisk.
Hvis du fx brækker et ben, får du udbetalt strakserstatning. Forsikringen dækker også, hvis du kommer til skade som fører af en motorcykel, eller hvis du kommer til skade i forbindelse med at du dyrker farlig sport som ski eller boksning.

Den udvidede pakke

Udover basispakken, som bl.a. dækker ved varig mén efter ulykke, giver den udvidede pakke dig en række fordele. Forsikringen kan dække dine tænder (tandskade, tyggeskade og tandbehandling) og giver dig erstatning ved alvorlig sygdom som fx Parkinson. Herudover kan du få dækket transport til behandlinger, hjemmesygeplejerske og hjælp til rengøring efter en ulykke, med vores omsorg-dækning.   

Superpakken

Med superpakken er du dækket hele vejen rundt, fra top til tå. Du får alt med fra den udvidede pakke, og herudover også sundhed-dækningen. Med sundhed-dækningen har du adgang til privathospital og mulighed for at få dækket fysiske behandlinger hos fx fysioterapeut, zoneterapeut og oesteopat.

Hvad er prisen på en ulykkesforsikring?

Prisen på din forsikring afhænger bl.a. af, hvilken pakke du dækker og din alder. Her kan du beregne din pris på den pakke, der passer bedst til dig.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af rådgivere, som i deres fritid står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

Danmarks bedste ulykkesforsikring - TJM Forsikring er bedst i test

Vi er Bedst i test

Vi er stolte af at vores ulykkesforsikring er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Du får markedets bedste ulykkesforsikring med solid dækning til den billigste pris.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Familien og senior

Senior Omsorg

Giv ekstra tryghed til en, du holder af. Senior Omsorg kan købes af dig, der er rundet 70 år, eller dig, der gerne vil give en særlig person omsorg.

Læs mere om Senior Omsorg

Har du børn?

Dit barn kan også få en ulykkesforsikring, men skal have sin egen forsikring. Her skal du vælge vores børneforsikring.

Far og datter krammer

Unikke fordele til medlemmer af Kræftens Bekæmpelse

Som noget særligt tilbyder vi nogle skræddersyede forsikringer, når du er medlem af Kræftens Bekæmpelse. Vi kalder det  ’Sammen mod Kræften’.

Se de unikke fordele