Veteranbil
Bilforsikring

Veteranforsikring - en forsikring af veteranbil

Leder du efter en forsikring af din klassiske bil eller veteranbil? Køb en veteranforsikring med en solid grunddækning og mulighed for vejhjælp. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting. Bestil tilbud i dag, så hører du fra os, så hurtigt som muligt med en pris på din veteranforsikring.

Hvorfor en TJM veteranbilforsikring?

Mulighed for 0 kr. i selvrisiko
Du kan selv vælge din selvrisiko. Hos os har du mulighed for at sætte den til 0 kr.
Helårskørsel
Din forsikring gælder hele året - både på skader ved kørsel men også for tyveri.
Ingen krav om medlemskab af veteranklub
Hos os behøver du ikke være medlem af en særlig veteranbilklub. Alle er velkomne.

Hvad dækker Veteranbilforsikringen?

Forsikringen dækker klassiske biler og veteranbiler.

Hvad er en veteranbil?

En veteranbil er en samlet betegnelse for ældre biler med mere end 25 år på bagen. Bilen skal være registreret hos SKAT som en veteranbil og du må maks. køre 10.000 km i den om året.

De mange veteranbilklubber rundt omkring i landet har helt sikkert deres egne definitioner – alt efter mærke, model og årgang. Det er forskelligt, hvornår forsikringsselskaber trækker grænsen mellem en gammel bil og en veteranbil.

Hvad er en veteranbil hos TJM?

I TJM Forsikring skelner vi mellem en klassisk bil og en veteranbil. Har du en bil på mere end 25 år, har du en klassisk bil. Har du en bil, der har rundet de 30 år, er der tale om en veteranbil.

I begge tilfælde skal du bruge en veteranbilforsikring - du kan læse dækningsbeskrivelserne herunder. Klik her, hvis du leder efter en almindelig bilforsikring.

Dækningsbeskrivelser

*Særligt om veteranbilforsikring hos TJM
For at kunne købe en veteranbilforsikring hos os, skal du samtidig købe eller i forvejen have enten indbo-, hus-, fritidshus- eller ulykkesforsikring hos TJM.
Ansvar
Den lovpligtige ansvarsforsikring. Dækker ved uheld i trafikken, hvor du kommer til at skade dine passagerer, andre personer, deres ting eller køretøjer.
Førerforsikring
Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret. Fx en soloulykke, hvor bilen havner i autoværnet
Kasko
Dækker tab og skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får skader i et trafikuheld, ved hærværk eller brand.
Stilstand
Dækker skader, som følge af brand, eksplosion, direkte lynnedslag, tyveri af bilen og vandskade i den periode, hvor du ikke kører i den.
Tryg Vejhjælp
Få hjælp på stedet ved motorstop og uheld, når din veteranbil ikke kan køre eller skal bugseres på værksted.

Hvad koster det at forsikre en veteranbil?

Når vi udregner din pris, er der flere faktorer, der gør sig gældende for den endelige pris.

Vi ser bl.a. på alder af bilen og antal kilometer per år. Vi ser ikke på din alder eller på, om du er medlem af veteranbilklubber, som du kan opleve det andre steder.

Det er klart, at en veteranbil ikke kører de samme antal kilometer pr. år som en almindelig personbil. Det har vi selvfølgelig taget højde for i din pris. Vi tilbyder en billig veteranbilforsikring - bestil et tilbud, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Bestil tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er en bil en veteranbil?

En bil kan blive registreret som en veteranbil hos SKAT, når den er mindst 30 år gammel, og du må højst køre 10.000 kilometer i den om året.

I TJM Forsikring skelner vi mellem en klassisk bil og en veteranbil. Har du en bil på mere end 25 år, har du en klassisk bil. Har du en bil, der har rundet de 30 år, er der tale om en veteranbil.

Uanset om du har en klassisk- eller veteranbil, er det en veteranforsikring, du skal købe.

Skal jeg være medlem af en veteranklub for at købe veteranbilforsikring?

Nej, hos os behøver du ikke at være medlem af en veteranklub eller veteranbilklub for at købe veteranbilforsikringen.

Få tilbud på TJM veteranbilforsikring

 

Hvor meget må man køre i en veteranbil?

Du må højst køre 10.000 kilometer i din veteranbil årligt. Og så må du kun bruge din veteranbil til hobbykørsel.

Du kan altså ikke bruge en veteranbil som hverdagsbil, selvom du kører under 10.000 kilometer om året.

Kan man køre veteranbil hele året?

Det er lidt forskelligt hvilke forsikringsselskaber, der tilbyder helårskørsel, nogle selskaber har en årstidsbegrænsning, men hos os gælder veteranbilforsikringen hele året - både på skader ved kørsel men også for tyveri.

Skal min veteranbil synes?

Når bilen bliver registreret til veterankørsel, skal den ikke længere synes hvert andet år. Det skyldes blandt andet, at bilen nu kun må bruges lejlighedsvist.

Bilen kan registreres til veterankørsel fra den er 30 år gammel. Når bilen er registreret til veterankørsel, skal næste syn af bilen ske, når den er 35 år gammel. Derefter skal bilen til syn hvert 8. år.

Betingelser og fakta

Betingelserne her på siden er vores nyeste version, som vi bruger ved oprettelse af nye forsikringer. På din forsikringsaftale står et nummer på 3 cifre og et bogstav. Dette angiver det specifikke sæt forsikringsbetingelser. Tidligere versioner finder du i vores arkiv.

Find din personlige forsikringstillidsmand

Vores forsikringstillidsmænd er et unikt korps af fritidssælgere, som står til rådighed for vores kunder over hele landet. De er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller vil købe forsikringer.

glad familie der får bonus på deres forsikringer

Mulighed for bonus til alle vores kunder

Som kunde i TJM Forsikring er du medlem af TryghedsGruppen, som bl.a. står bag TrygFonden. Det giver dig mulighed for hvert år at få en bonus på typisk 5-8 %. Du får bonus uanset, hvor mange skader du har haft.

Læs mere om bonus