Kaskoforsikring (foto)

Kaskoforsikring - dækker din bil ved uheld og tyveri

Med en kaskoforsikring hos os er du sikret, hvis der sker skader på dit køretøj - og når du benytter et af vores aftaleværksteder, får du en lånebil til rådighed mens dit køretøj bliver repareret.

Hvad er en kaskoforsikring?

Hvis uheldet er ude og du har fået en skade på din bil eller fået den stjålet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke har fået en kaskoforsikring til din bilforsikring.

Med en kaskoforsikring er du dækket, hvis din bil bliver skadet i tilfælde af fx trafikuheld, brand, hærværk og tyveri. Hvis andre skader din bil uden at efterlade et visitkort, dækker den også.

Kasko bygger på ansvar

Kaskoforsikring er et tilkøb til den lovpligtige ansvarsforsikring – det er den, som alle danske ejere af et køretøj skal have. En ansvarsforsikring dækker kun de skader du laver på andre og deres ting.

Vi tilbyder 3 forsikringspakker - Basis, Udvidet og Super - og de består alle tre af en ansvarsforsikring, der også indeholder førerdækning. Førerforsikringen dækker enhver fører af bilen, hvis du kommer ud for en eneulykke, fx også hvis bilen lånes ud til børn eller venner.

Se forsikringspakkerne her

Hvad dækker en kaskoforsikring?

Der findes mange forskellige former for kaskoforsikringer til forskellige køretøjer, fx til din bil, MC eller campingvogn.

Fælles for alle kaskoforsikringer er dog, at de dækker, hvis køretøjet bliver skadet, bortset fra undtagelser i den specifikke kaskoforsikring. Disse undtagelser gør man, fordi visse skader er så urealistiske eller dyre, at bilejere enten ikke kan eller ikke har lyst til at betale for dækning af dem.

Når din bil repareres på et af vores aftaleværksteder, får du også muligheden for en lånebil at køre videre i. Vores kaskoforsikring dækker også assistance og hjælp til at komme videre, hvis uheldet sker på en tur i Europa.

Hvis dine nummerplader bliver stjålet, betaler vi også udgifter til genanskaffelse og montering – uden opkrævning af selvrisiko.

Kaskoforsikringen er frivillig, men vi anbefaler den altid for at undgå uforudsete værkstedsudgifter.

Beregn din pris

Værksted

Find et reparationsværksted nær dig

Med Kasko får du en lånebil til rådighed, mens dit køretøj bliver repareret. Se hvilket værksted, der er tættest på dig.

Find et værksted

Hvornår er kasko en god idé?

Har du fx en dyr bil, anbefaler vi, at du tilvælger en kaskoforsikring. Ofte er det et krav fra banker eller finansierings- og leasingselskaber, at du har en kaskoforsikring til din bil, hvis de har finansieret eller har pant i bilen. Kasko sikrer dig nemlig økonomisk, hvis du får skader på din bil ved fx trafikuheld, hærværk og tyveri.

Vælger du ikke at købe en kaskoforsikring, må du selv dække udgifterne ved tyveri, brand, hærværk og de skader, som du selv laver på køretøjet. Ligesom du også selv må betale for parkeringsskader, hvis du ikke ved, hvem den ansvarlige er.

Beregn din pris

Vælg de dækninger, der passer til dig

Tilvalgsmuligheder

Hos os kan du vælge en forsikringspakke, der passer lige til dit behov. Vi har gjort bilforsikring lettere ved at sammensætte tre forsikringspakker til dig, der har bil uanset om du ejer, leaser, har en benzin-/dieselbil eller el-/hybridbil.

Hvis du gerne vil have en kaskoforsikring, der dækker endnu mere, kan du tilføje forskellige tilvalgsdækninger, fx Vejhjælp og dækskade.

Læs mere om dækningerne og beregn din pris her

Se, hvad vores kunder siger

3 fordele med vores bilforsikringen

Beregn din pris
Leasingdækning
Hos os får du afleveringsdækning og førsteydelsesdækning ved leasing. Så skal du kun betale én selvrisiko, selv om du anmelder flere små skader ved aflevering af leasingbilen, og selvrisikoen vælger du.
Dækninger til dine behov
Du kan vælge de dækninger, der passer til dig og dit behov. Vi dækker alt fra en glasskade i dit sol-/panoramatag til fejltankning og parkeringsskade, uanset om du ejer eller leaser.
Valgfri selvrisiko uanset alder
Hos os kan du selv vælge din selvrisiko ud fra dit tryghedsbehov. Vi kræver ikke en forhøjet selvrisiko, hvis en ung bilist laver en skade.